Treffend HRM

Afbeelding

Wonen, werken en studeren in Suriname. Als je deze zin leest weet je van te voren dat het geen gemakkelijke opgave is. Mede vanwege de bedrijfscultuur van het gemiddeld Surinaams bedrijf in dit mooi land. Ook vanwege de kwaliteit en het niveau waarop jij je onderwijs heb gevolgd; daaraan gekoppeld de waarde van je diploma en de mogelijke werkervaring die je bezit.

Zo kan je bijvoorbeeld op zoek gaan naar informatie over hoe je zou moeten solliciteren, hoe je je leidinggevende zou moeten aanspreken of welke stage het beste aansluit op jou opleiding. Er zijn verschillende situaties denkbaar.


Ik ben Jovian Hokstam, 27 jaar, Human Resource Manager, eigenaar van Treffend HRM Suriname, student Master in HRM, maatschappelijk en sociaal.

Als je dit bovenstaande zou samenvatten dan kan je concluderen dat ik sterke belangstelling heb voor het ontwikkelen van menselijke capaciteiten, talenten en potentie. Ik vind het belangrijk om te weten wat men motiveert, wat hen gelukkig maakt en hoe zij zich willen ontwikkelen om een beter persoon te worden. Voor hen zelf als persoon maar ook als Surinaamse arbeider in dienst, als stagiaire of als (werkende) student. Ik heb niet de wijsheid in pacht en ik ben zelf ook nog lerende maar ik heb goed het gevoel dat ik mijn kennis en situaties waarin ik ervaring heb kan overdragen aan hen die het nodig hebben. Toen ik met Treffend HRM Suriname begon wist ik meteen dat ik zou kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en de groei van personen. Dat gaf mij nog meer de motivatie om door te gaan met de pagina en mensen bij te staan in situaties waarvan zij niet over alle informatie beschikken.

Het omarmen van de verantwoordelijkheden richting het invullen van jouw loopbaan kan een ietwat gevaarlijke taak zijn die geconfronteerd wordt met vele valkuilen. Sta me toe om mijn adviezen, tips & stappenplannen- en bij gelegenheid filosofische wijsheid (leringen) te delen via dit platform.

De zoektocht naar uitmuntendheid, hetzij in de praktische of in het intellectueel werkveld, werd (of moet ik zeggen) wordt beschouwd als een vorm van progressie. Ik kan je, middels Treffend HRM Suriname, advies geven over je persoonlijke en professionele ontwikkeling en het realiseren van je doelen. Mijn stappenplannen en tips kunnen ervoor zorgen dat jij meer zal durven en een beter mens wordt in de maatschappij.

Voor jou zelf en voor dit mooi land, Suriname.

Jong. Sterk. Eerlijk. Authentiek. Origineel.

Gegevens

Adres

Edmundstraat 3
XXX Paramaribo
Nederland

Ondernemer

Jovian T. Hokstam

Telefoonnummer

+597-8701463