Makalani Publishing

Woorden zijn scheppend. Wij willen de samenleving daarom kleur geven via woorden. Schrijven is per slot van rekening veel meer dan slechts woorden neerpennen op papier. Wij werken aan verhalen die de moeite waard zijn om gelezen te worden. Door te schrijven creëren wij iets dat er nog niet was of geven wij extra betekenis aan een verhaal door er een eigen draai aan te geven.

Het schrijven van verhalen heeft uiteraard ook zijn richtlijnen, maar die zijn gelukkig niet allesbepalend. Er is geen vaststaande succesformule, waardoor de creatieve geest de vrijheid heeft om zelf een koers uit te zetten. Er zijn miljoenen mensen die een verhaal willen vertellen, maar slechts enkelen die het op een boeiende manier weten te doen. “Een professionele schrijver is een amateur die nooit is opgehouden met schrijven”, zei Richard Bach ooit eens zo mooi. Geef dus nooit op als jij een verhaal te vertellen hebt dat de moeite waard is om gelezen te worden. Met woorden kun je namelijk gedachten fotograferen.

Verhalen definiëren wie wij zijn. Menselijk gedrag is de rode draad waar alles om gaat. Schrijven is een roeping en geen keuze. Wij denken er precies zo over. Wij schrijven verhalen die commercieel niet breed gedragen worden, maar die wel verteld moeten worden.

Gegevens

Adres

.
. Amsterdam
Nederland

Social