Stevie Wonder | Songs In The Key of Life

Er zijn van die platen, die nummer voor nummer en noot voor noot onderdeel zijn gaan uitmaken van ons collectieve muziekgeheugen zoals Songs In The Key of Life. Deze plaat werd op 28 september 1976 uitgebracht door Motown Records en is naast één van de belangrijkste mijlpalen uit de popgeschiedenis ook het bekendste en meest succesvolle album uit Stevie Wonders carrière. Een plaat met inhoud, samengevat in Stevie’s formule voor de mensheid: Love + Love – Hate = Love.

Het muzikale meesterwerk ‘Songs In The Key of Life’ van Stevie Wonder is één van de mijlpalen uit de popgeschiedenis met onvergetelijke wereldhits als ‘Sir Duke’, ‘Isn’t She Lovely’, ‘Pastime Paradise’ en meer. In een spectaculair, ritmisch en visueel plaatje nemen regisseur Jos Thie (o.a. Armin van Buuren, Jochem Myjer), drie solisten Sabrina Starke, Erica Yong, Ricardo Burgrust en een uitgebreide band u mee naar de essentie van de 21 prachtige songs op dit album. Eens zien of u kunt blijven zitten.

 

 

Songs In The Key of Life is de eerste van een reeks albums dat door het nieuwe gezelschap  “Legendary Albums Live” komende jaren in uw theater zal worden uitgevoerd.

 

Plaats: 

Nederland

Datum: 

26 feb 2016 - 20:30 tot 14 mei 2016 - 20:30
Voeg toe aan jouw agenda