Lilian Vieira - Brazil Beyond the Bundas

Hebben alle vrouwen ronde billen? Houden ze allemaal van Futebal? Brengen Brazilianen hun dag door op het strand? Kunnen zij echt allemaal samba dansen? Zijn alle vrouwen op Copacabana zo mooi ?
‘BRAZIL BEYOND DE BUNDAS’ is een muziekprogramma rondom de Braziliaanse zangeres Lilian Vieira die inmiddels 26 jaar in Nederland woont. Ze maakte furore met de Braziliaanse-electro formatie Zuco 103 waarmee ze al meer dan 10 jaar over de hele wereld tourt. Daarnaast heeft ze ook haar eigen ensemble waarmee ze haar eerste solo album met eigen composities uitbracht en waarmee ze ook dit programma speelt.

‘BRAZIL BEYOND DE BUNDAS’ gaat over de Braziliaanse cliché’s en de songs die iedereen kent zoals The Girl from Ipanema. In mooie, grappige en intieme verhalen vertelt Lilian Vieira over het Brazilië dat wij voorgespiegeld krijgen en háár Brazil, dat zo’n rijke geschiedenis heeft. Begeleid door haar geweldige muzikanten wijdt Lilian Vieira je in de muzikale geheimen van Brazilie. Van de traditie van de Bumba meu boi of de rauwere muziek van Luiz “de koning van de Baião” Gonzaga tot en met de melancholiek van de Choro. Op haar eigen, swingende wijze en met de nodige dosis humor laat Vieira je de schoonheid van dit grote, bijzondere land ontdekken.

 

vr 19 februari 2016 20:15 De Meervaart, Amsterdam

za 20 februari 2016 20:30 Cultureel Centrum Jan van Besouw, Goirle

vr 26 februari 2016 20:15 Schouwburg De Kring, Roosendaal

za 27 februari 2016 20:30 Schouwburg Almere, Almere

Voor kaarten en speeldata klik

 

 

Plaats: 

Amsterdam, Goirle, Rotterdam, Almere, Alkmaar, Roosendaal, Heerlen

Datum: 

19 feb 2016 - 20:15 tot 24 apr 2016 - 20:15
Voeg toe aan jouw agenda