ISH Nieuwe Makers | Wat Niemand Had Verwacht (première)

We moeten van alles en we willen nog meer. Meer selfies, meer jezelf zijn, meer succes. En het liefst nu meteen. Opstaan voor de zon opkomt en met z’n allen sprinten naar de gedroomde versie van jezelf. ‘Wat Niemand Had Verwacht’ gaat over een eigenwijs meisje dat besluit de andere kant op te rennen en daardoor – letterlijk – in een diep gat valt. Het meisje is zo lang alleen in het pikkedonker dat ze niet meer weet wat echt is en wat zich alleen in haar hoofd afspeelt. Totdat een jongen plotseling zijn lievelingsbal in het gat laat vallen…

Een voorstelling met hiphop, moderne dans, poppin’, muziek en spel van nieuwe maker Lara Wakelkamp. Gebaseerd op het bekroonde boek van Marit Tornqvist. Laat je jezelf meevoeren door de stoom of durf je er tegenin te lopen, wat misschien wel waanzin(nig) blijkt te zijn? 

Wat Niemand Had Verwacht’ is een voorstelling in de serie ISH Nieuwe Makers. Daarin biedt dance collective ISH talentvolle makers de kans om, onder begeleiding van artistiek leider Marco Gerris en een persoonlijke coach, een voorstelling te maken in de ISH-traditie. Eerdere voorstellingen in de serie zijn ‘THE GATE’, ‘Fight Flow’ en ‘GravitISH’.

Locatie: De Meervaart, Amsterdam

Tijd: 20:30 - Blauwe zaal

 

 

 

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

24 feb 2016 - 20:30
Voeg toe aan jouw agenda