Afbeelding

BRASA Netwerkborrel focust op persoonlijk succes

De komende BRASA After Work Netwerkborrel van aanstaande vrijdag plaatst de focus op persoonlijk succes. “Wat houdt het precies in? Is het voor iedereen hetzelfde? Is het een eigen keuze of niet? En wat kun je er zelf aan doen om dit te bereiken?”

De BRASA After Work Netwerkborrel vindt iedere laatste vrijdag van de maand plaats ná het werk. Tijdens de vorige editie, eind Augustus, was Sentini Grunberg gastspreekster.

De volgende editie wordt gehouden op vrijdag 25 september in Cinetone. “Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te netwerken, want daar is deze borrel immers voor.” zegt Team Brasa in de aankondiging. De Borrel start om 17.00uur. Op het programma staan “Netwerkgelegenheid 18.30 - 19.10uur” en korte interviews “Op de Kruk” met twee gasten: George Arakel en Henna Goudzand-Nahar.

OP DE KRUK

Tijdens het segment 'Op de Kruk' worden vragen voorgelegd aan topondernemers om de blauwdruk van topondernemerschap te ontrafelen. Dit keer zit op de kruk George Arakel, schrijver van het boek ‘Voorbeeld Allochtoon: Persoonlijk Succes is een keuze’ en eigenaar van de website voorbeeld-allochtoon.nl. George kwam ooit naar Nederland als vluchteling en is nu uitgeroepen tot één van de 101 meest invloedrijke allochtonen van 2014. Hij geeft lezingen, organiseert seminars, spreekt op evenementen en schrijft columns en opinies. Daarnaast werkt hij samen met ‘s werelds grootste bedrijven om diversiteit te bevorderen met een verfrissende en andere blik.

Henna Goudzand-Nahar is schrijfster van kinderboeken en boeken voor volwassenen. Dit jaar verscheen haar tweede roman ‘Over het zoute water’, een verhaal dat zich afspeelt ten tijde van de slavernij. Daarnaast is ze hoofdredacteur van het Oer Digitaal Vrouwenblad. Ze wordt ook geinterviewt over haar visie over persoonlijk succes, en over de roman die zich afspeelt in de heftige slavernijperiode.

LOCATIE: CINETONE Het nostalgische Cinetone is gevestigd aan de Duivendrechtsekade 85 te Amsterdam. In een historische buurt, waar bekende scènes uit Nederlandse films zijn opgenomen, vinden we nieuwe inspiratie en proberen wij wederom jouw brein te prikkelen. Naast borrelen kun je in Cinetone ook een heerlijk eten uit de internationale keuken met een topkok. De keuken biedt a la carte voortreffelijke gerechten, hapjes en drankjes voorgeschoteld tegen een betaalbare prijs. Parkeren is gratis langs het water.