Orville Breeveld dropt "Iedereen Doet Maar Wat"


Gitarist en zanger Orville Breeveld heeft een nieuwe single ‘Iedereen Doet Maar Wat’


De betrekkelijkheid van het tegenwoordige menselijk bestaan is wat hem inspireerde om dit nummer te schrijven. ‘Iedereen Doet Maar Wat is een ode aan de schreeuwende leegte en alles wat men er zelf uit mag halen. En het gaat tegelijkertijd nergens over. Want immers, wat wel?’

Orville dook enige tijd geleden de studio in met zangeres Aisata Blackman, drummer Yoran Vroom en bassist Joan Comaposada om dit lied op te nemen. De Zweedse videokunstenaar Martin Wrigsjo produceerde de videoclip. 

De in Utrecht (1978) geboren Orville is singer-songwriter en gitarist. De afgelopen jaren bracht hij steeds Nederlandstalige singles uit waaronder ‘Het Beste Beloofd’, ‘Onbetaalbaar’ en ‘Keer Terug’. Momenteel werkt hij aan zijn eerste Nederlandstalige album dat eind 2020 zal verschijnen.

Ook schreef Orville recentelijk de muziek voor de theatervoorstelling ‘Wees Onzichtbaar’ geproduceerd door Theater Rast en Podium Mozaïek. In de afgelopen twintig jaar werkte Orville als musicus, producer en/of arrangeur met artiesten en orkesten als het Metropole Orkest, Combattimento Consort, Karsu, Maher Zain, Ronald Snijders, Askin Arsunan, Hüsnü Şenlendirici en anderen.

Eind deze week is Iedereen Doet Maar Wat ook op diverse streaming diensten als Spotify en Itunes te beluisteren. Lees  meer over Orville