Mitchell Lens

Berichten van deze auteur

Sterke dansperformance met ritmische live muziek die de link legt tussen de Egyptische geschiedenis en de invloed op de Afrikaanse cultuur en de hedendaagse samenleving.

Schater van het lachen. Rasentertainer Clifton Braam is niet te stoppen. Van zijn eigen leven en omgeving tot de politiek en de straat.

Sterke dansperformance die de Afro-Surinaamse godsdienst op een unieke, theatrale manier neerzet. Ritmisch en spiritueel.

Zangdocente Nanda Akkerman en Rachèle van Moorsel, oprichtster van I AM MOVEMENT, bundelen hun krachten voor de voorstelling JOY

Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue

De zee geeft en de zee neemt.

Lezing en boekpresentatie van theoloog/geestelijk verzorger Kenneth Vers Babel.

N’zassa is een Afrikaans woord, dat ‘melange’ betekent en verwijst naar alle mensen uit alle lagen van de bevolking.Típiko Den Haag tegen Ka'i òrgel

 

Speciale, spectaculaire middag rond producer / schrijver / theatermaker Richardo Tuinfort.

Beleef een jazzy en soulvol theaterconcert met breathtaking sounds!

In het kader van de Black History Month organiseert Untold een symposium met als thema Afrocentrische geneeswijzen voor, tijdens en na de Trans-Atlantische slavern

Een paar jaar geleden zetten de heren van Caribbean Combo Rotterdam Ahoy op zijn kop.

Dianne Reeves, vijfvoudig Grammy Award winnaar en s ’wereld beste jazzvocalist.

Meerdere aanvaringen met de wet, persoonlijke beledigingen en fysieke aanvallen tegen vrijwel iedereen die ze tegenkomt, heeft de rechtbank doen besluiten dat Judeska achter slot en grendel moet.

Net als Robertico zijn vriendin Noella op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen.

Mehdi Nassouli behoort tot de top van het gnawa-genre, voortvloeisel van de wereldberoemde West-Afrikaanse slavenmuziek.

IN HET KADER VAN 10 JAAR BIJLMER PARKTHEATER

MET O.A. UNTOLD, BLACK HARMONY, ETERNITY

Kra

Ontmoet Angel, wonderkind van de Bijlmerdreef. Dit meisje weet wat je droomt, waar je stilletjes over fantaseert en wat je denkt: ze ziet hoe jij écht bent.

Pagina's