Luus Malbons

Artikelen van deze auteur/partner

2021

Ik ben een ramp (geweest! let's keep that in the past) met het plannen en organiseren van mijn doelen. Veel dromen, veel doelen en weinig voorbereiding. Dat was ik!
Het zijn woelige tijden, veel ondernemers gaan onderuit.
De medaille van moederschap schittert aan een kant van liefde, gelukzaligheid en leuke warme momenten terwijl de andere kant van de medaille soms zwaar en ondergewaardee
Vergeven doe je nooit voor de ander, je doet het voor jezelf. Je doet het zodat jij de last die je met je meedraagt kunt loslaten. Vergeven gaat dan ook vaak om jezelf vergeven.
Het niet aangeven van grenzen kent geen winnaars maar slechts verliezers. Geef jij zelf niet duidelijk aan waar jouw grens ligt of verzuim je deze te bewaken?!
Het zijn niet alleen de grote namen zoals bijvoorbeeld MLK of Nelson Mandela waar je aan zou moeten denken bij leiderschap. Jij bent namelijk ook een leider, een geboren leider zelfs.
Aan ieder eind wacht een nieuw begin. In ons leven doorlopen wij meerdere malen een rouwproces.
Herken je dat? Vragen hebben over het leven, over jouw leven, jouw rol in dit leven en de betekenis daarvan, waarop je geen antwoord hebt?
Zo ben ik gewoon! Hoe vaak zeggen we dat niet? Maar wie ben je eigenlijk? Wat kenmerkt jou?
Bijna elke vorm van groei in het leven vraagt om een stukje persoonlijke groei, een proces dat vaak veel tijd kost. Persoonlijke groei gaat zelden zonder slag of stoot.
Je kunt dus meerdere gifts hebben die allemaal onderdeel zijn van jouw purpose.
Hoor jij ook zo vaak dat je moet kiezen? Durf je het niet, kun je het niet of wil je het niet? En waarom zou je moeten kiezen?

Pagina's