House of Khepera

Berichten van deze auteur

Cultural Pathfinder Services, Mekari Groepsreizen en House of Khepera organiseren samen een dagtrip naar de tentoonstelling 'Land van de zwarte Faros' in het Drents museum.

dr. Shantella Sherman is een historica en journalist.

Power Up Your Strengths is een korte cursus van StrengthsFinder™ coach Marcus Cato. Je komt achter je top 5 talenten, hoe ze met elkaar in verband staan en hoe je ze het beste kunt toepassen.

Z.P. Moor arriveerde precies op het juiste moment. Te midden van de oneindige, oververhitte en (voor mij) vermoeiende discussie tussen degenen voor en tegen 'zwarte piet' in de periode voorafgaand aan Sinterklaas, was een “derde zijde” aan het jaarlijks terugkerende 'zwarte piet'-onderwerp echt nodig. En Paul Obinna's Z.P. Moor-workshopserie bood precies dat!

Kemet en Nubië zijn de oudste beschavingen van Afrika.

Van zondag 2 t/m zaterdag 8 december geeft Paul Obinna drie verschillende workshops in Amsterdam en Rotterdam over het ontstaan, de ontwikkeling en bijdrage aan Europese beschaving van ZP Moor.

House of Khepera organiseert jaarlijks een groepsreis naar de oorsprong van de Afrikaanse beschaving.

House of Khepera organiseert van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober 2018 de driedaagse Timeline-cursus van Paul Obinna in Amsterdam.

Ter afsluiting van het seizoen organiseren wij op zondag 30 september een extra lange wandeltour langs de hoogtepunten van de Amsterdam City Tour'.