Glen’s theorie

Door

Het geld komt binnen, maar gaat er net zo snel uit, exclusief rente. We willen zekerheid, maar bouwen onze imperium als iets dat kan worden weggeblazen als een kaartenhuis. Het financiële spel waar de geїnformeerden alles over weten en ons doen en laten, laat ons geloven dat we mee profiteren. Anticiperend op alle soorten gebeurtenissen, terwijl wij maar blijven gissen...

De onzekerheid wint het en is zichtbaarder dan ooit door onze meningen die we delen via sociaal media. History repeating kan het antwoord zijn. Onderzoekend naar patronen, deze herkennen en op ze acteren.

Mijn motto luidt dan ook dat het leven een serieus spel is.

  • Herken patronen die je eigen kan maken.
  • Organiseer binnen je eigen kring.
  • Praat niet, maar werk luid. Niet iedereen zit te wachten op je vooruitgang.
  • Bereid je voor op een terugval, zodat je niet snel verrast wordt.
  • Investeer 10% van je salaris in je passie en bouw dat uit met je groep.
  • Leer te beleggen; internet is een letterlijke inkomstenbron.
  • Herken je nee-sayers. Blijf diplomatiek, maar laat merken dat jullie niet op een lijn zitten.
  • Creëer een platform waar jouw mening wordt gedeeld adhv verschillende voorbeelden.
  • Promoot Jezelf!
  • Wees niet bang. Wees David! Think outside of the box.

Deze tips zijn voor jou!

"Dit is geen positieve berichtgeving. Daar ben ik mij van bewust."

Waarschijnlijk komt de booschap niet duidelijk over, omdat wellicht alles goed gaat en je niks te klagen hebt of jezelf er simpelweg niet in herkent.

Ooit nagedacht wat je te doen staat als je met je rug tegen de muur staat en geen kant op kan? Niemand die er voor je is, omdat zij zelf ook niet in de posities zijn om je uit de sleur te halen?

We zijn het volk der zwakkeren, omdat we niks beheren en bezitten.

We zijn het volk der zwakkeren, omdat we onze meningen niet durven te verkondigen om een tegengeluid te creëren .

We zijn het volk der zwakkeren, omdat we elkaar niet in de ogen durven aan te kijken voor de waarheid.

We zijn het volk der zwakkeren, omdat we telkens weer worden uitgelachen zonder enige spijt.

Zelfredzaamheid is key en geeft macht en controle over je eigen bestemming. Door de jaren heen heb ik gezien hoe mensen zich lieten gebruiken, omdat ze geen andere keuze hadden.

Het systeem is ons overkomen zonder daar echt bij betrokken te zijn geweest. We laten ons leiden door geїnstrumenteerde gebeurtenissen, omdat we geen flauw benul hebben van het spel dat gespeeld wordt met mensenlevens. Onrecht is en zal altijd bestaan totdat de denkbeeldige hogere macht er een einde aan zal maken; de slachtoffers ook.

Inclusion is an Illusion

We denken te horen bij een macht die ons aangezicht eigenlijk niet eens kan verdragen. Zolang het spel van patriotische trots en financiele injectie wordt volbracht, ben je van meerwaarde. Maar deze meerwaarde dient als een kleine kleuter, die 's nachts op z'n teentjes loopt op zoek naar de koekjes in de keuken, nieuwe manieren geleerd te worden.

We kunnen onszelf niet zijn en weten dat bij elke kleine gebeurtenis consequenties volgen zonder een herkansing. Je reputatie is iets waar het systeem dan niet mee geassocieerd wilt zijn. We kunnen wel de straat op gaan en protesteren omdat we ongerechtigeid hebben opgemerkt, maar dan blijven we aan de gang..

Dit is geen positieve berichtgeving. Daar ben ik mij van bewust. Noem het gerust een observatie van de huidige situatie waarin we leven.

Als we niet uitkijken eindigen we allen bankroet voor onze 35ste, omdat we geen steun krijgen in het doorzetten van onze plannen. Meestal komt dit omdat het niet strookt met de plannen van het systeem.

Het is tijd om het heft in eigen handen te nemen en gefocused elkaar financieel  te steunen. Met een heldere blik en niet te eindigen zoals Glen ...

is een observeerder die altijd op zoek is naar de oorzaak achter alles.