Gifts & Purpose met Melany Esajas

Je kunt dus meerdere gifts hebben die allemaal onderdeel zijn van jouw purpose. Hoe leuk is het om erachter te komen dat jouw gifts (die zich vaak al in een vroeg stadium van ons leven openbaren) vaak ook een gift is voor de wereld! Een gift is een cadeautje dat je bij geboorte hebt meegekregen om uit te pakken en uit te delen in de verschillende fases van jouw journey called life. En net als met ieder cadeautje is het heel persoonlijk. De ene ontvanger zal er wel iets mee hebben en de ander niet.

All is good!

Desalniettemin blijft het jouw cadeau en zul jij het eerst moeten herkennen, erkennen om het vervolgens te kunnen delen. Melany Esajas, oprichter van Phunky Roots en de sterke hand achter Melle's Mussage geeft mij aha momenten wanneer wij het onderwerp gifts and purpose aanraken. Een waterval aan woorden maakt zij in mij los (not that hard tho) wanneer ik besef hoelang ik al met mijn cadeautje rondloop.

Melany is een mooi mens met de bijzondere gift mensen met zichzelf in verbinding te brengen door middel van massage én met haar prachtige creaties van Phunky Roots accesoires. Needless to say that she is living her purpose. Wanneer zij op haar kalme manier de aha momenten in mij aanwakkert is de toon in het gesprek gezet. We hebben het over hoe anderen onze gifts soms eerder dan wij zelf kunnen herkennen en hoe wij onze gifts kunnen inzetten om onze volle potentie te kunnen leven.

Maar ook hoe wij dit bij onze jongeren kunnen herkennen, aanwakkeren en misschien soms wel moeten laten rusten tot zij er zelf klaar voor zijn.