De start van GingerTea & Lemon

'Out of darkness comes light'. Een saying die echt opgaat voor de start van GingerTea & Lemon. De podcast die ~weliswaar in andere vorm~ al zo lang op mijn wishlist stond is geboren in de tijd waarin alles op slot ging. Een tijd waarin iedereen (in mijn omgeving althans) steeds dichter bij zichzelf kwam.

Ook ik kwam mijzelf tegen in deze periode van lockdown. En het was niet persé de beste versie van mijzelf. Ik zag al mijn opdrachten als sneeuw voor de zon verdwijnen uit mijn agenda en hoewel ik niet zozeer moeite had met het 'verplicht' thuiszijn miste ik de interactie met mijn publiek wel enorm! Er kwam op een gegeven moment wel echt een moment dat ik weinig tot geen inspiratie noch motivatie had om wat dan ook te doen.

Tot dat ene moment, een heel cruciaal moment, waarin ik net sterk genoeg was om mezelf aan mijn oor uit mijn eigen 'pity party' te trekken om juist nu de dingen te doen waar ik, vanwege mijn optredens buiten de deur (en mijn niet al te beste plan skills, keepin it real here), al die tijd al niet aan toe kwam. 'Everything happens in Divine order' another saying die ook opgaat voor GingerTea & Lemon! Dit idee ligt er al jaren, (like for real for real) niet alleen in mijn hoofd maar ook op diverse geeltjes, in verschillende notitieboekjes en zelfs als uitgeschreven plan. Niks komt voor zijn tijd. Maar aan de andere kant.....zonder actie gebeurt er ook niks!