The African Spirit

Creรซer je eigen heilige ruimte

Elk mens heeft een Heilige Ruimte. Deze bestaat uit je lichaam, de ruimte om je heen, je gedachten, je gevoelens, je bezittingen. Als je het begrip van eigen ruimte begrijpt, wordt het makkelijker om in deze wereld je plek in te nemen. Je voelt je vaak ongemakkelijk als een ander te dichtbij komt of als een ander aan jouw spullen zit. Het is een gebrek aan respect.

๐‡๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ ๐ž ๐ซ๐ฎ๐ข๐ฆ๐ญ๐ž
Jouw ruimte is heilig, het is jouw leefruimte. Ruimte is een kernbegrip voor wat leven inhoudt. Zonder ruimte zou er geen leven zijn. De essentie van al wat leeft is voelbaar in zijn energieveld.
In een Heilige Ruimte sta je in verbinding met je hogere zelf en jouw volledige potentieel. Het is een plek van zuiverheid, van spirituele en energetische bescherming.

๐‡๐จ๐ž ๐œ๐ซ๐žรซ๐ž๐ซ ๐ฃ๐ž ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ก๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ ๐ž ๐ซ๐ฎ๐ข๐ฆ๐ญ๐ž
Het creรซren van je eigen heilige ruimte; alles wat je vrede en harmonie geeft.
Je kunt genieten van een wandeling in de natuur, sfeervolle verlichting, ontspannende muziek, essentiรซle oliรซn of het plaatsen van kristallen om je heen. Zorg ervoor dat de ruimte uitnodigend is en dat je je op je gemak voelt, zodat je klaar bent om te ontspannen en te ontvangen.
Go with the flow en doe wat goed voelt voor jou.

Met een heilige ruimte bedoel ik elk gebied dat energetisch zuiver is en waarin je vrij bent van afleidingen en hoge vibraties kan ontvangen. Sommige mensen hebben altaren, terwijl anderen in de woonkamer zitten. Waar jij je innerlijk werk doet, is niet belangrijk, maar wel hoe je je voelt terwijl je daar bent en de intentie die je hebt uitgezet om met de alomvattende kracht te communiceren.

๐™๐ข๐งย ๐จ๐ฆ ๐š๐š๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐ฅ๐š๐  ๐ญ๐ž ๐ ๐š๐š๐ง?ย ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ

ย 1ย โ€“ Kies een plek uit in je huis waar je je makkelijk kunt terugtrekken. Maak plaats voor een tafeltje of krukje wat je kunt inrichten. Het hoeft niet groot te zijn. Kijk of je er een kussen, stoeltje of yogamat bij kan, zodat je lekker zit of ligt.

ย 2ย โ€“ Zet eerst een paar grote attributen op het altaar, die jij belangrijk vindt. Een foto, kaarsen, (edel) stenen, sieraden, pangiโ€™s (lendendoeken), favoriete drank, kunstwerkโ€ฆ Leg ook je dagboek erbij, dan kun je na een meditatie wat opschrijven als je wilt.

3 โ€“ย Je kan een witte salie of palo santo erbij leggen. Deze kun je branden voordat je gaat zitten.
Of denk aan een energetische spray, zoals florida water. De spray zorgt voor nieuwe energie en beschermt je om bij je eigen energie te blijven. Draag een pangi (lendendoek) om je heup of sla het om je heen. Je kunt ook een hoofddoek binden of je favoriete kledingstuk of ketting dragen.
Doe vooral wat goed voelt voor jou.

Houd de spullen waarmee je wil mediteren in de buurt. Steek een witte kaars aan en zet een glas water ernaast. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens het bidden een plengoffer te doen m.b.v. water in een kalebas en een witte kom. Voor uitgebreide instructies over het doen van plengoffers, vraag jouw The African Spirit Coach.

4 โ€“ย Het altaar kan je gebruiken om te bidden, mediteren of gewoon om tot rust te komen. Ze zeggen weleens dat een altaar een weerspiegeling van de ziel is. Je kunt je altaartje ook veranderen van tijd tot tijd.

Bij welke elementen voel jij kracht en liefde? Volg je gevoel.

The African Spirt

The African Spirit

Columnist

Hi, Ik ben Naomi Lonwijk, Coach en Therapeut van The African Spirit.
Met The African Spirit begeleid ik jou om de connectie met jezelf te versterken of herstellen.
Ik doe dit m.b.v energetische healing en coaching, vanuit Afrikaanse roots.
Jij hebt alle antwoorden in jezelf. Graag inspireer ik jou om de beste versie van jezelf te zijn of worden.

Wil jij de verbinding met jezelf herstellen en terug naar je Afrikaanse roots?
Neem dan gerust contact met mij op viaย ย info@theafricanspirit.nl of +31 6 215 885 14.

Let roots rule!
The African Spirit
www.theafricanspirit.nl