CARIBBEAN COMBO IS TERUG!

Het Huis Van Asporaat presenteert na vijf jaar de gloednieuwe theatershow van Caribbean Combo, ZE ZIJN TERUG! Howard Komproe en Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel hebben elkaar veel te vertellen en willen dat met iedereen delen.

Roué vraagt zich af waarom Howard nog steeds niet kaal is. Howard vraagt zich af of Jandino eindelijk medicatie heeft voor zijn ADHD. Jandino vraagt of Murth al toe is aan kinderen en zo ja of hij die van hem wilt adopteren. Murth vraagt zich af of Roué nog steeds gelukkig is met zijn leven als getrouwd man.

 

Caribbean Combo gaat vanaf 2018 op tour langs grote theaters in Nederland. De tournee wordt afgesloten met een aantal shows in AFAS Live in juni 2018.

 

KAARTVERKOOP START DI 31 OKT OM 10.00U

Over Caribbean Combo

Caribbean Combo is een comedy- en cabaret gezelschap bestaande uit Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe. In 2010 speelden zij hun eerste voorstelling, DAAR ZAL JE ZE HEBBEN. In 2011 volgde DE KERSTSPECIAL. Met deze voorstelling stond Caribbean Combo onder andere in Carré en tourde ze door Nederland, Suriname en Curaçao. In 2012 waren ze voor het laatst te zien met de voorstelling ZE ZIJN ER WEER. Alle voorstellingen zijn uitgezonden door NPO3.

Plaats: 

Nederland

Datum: 

16 apr 2018 (hele dag) tot 23 jun 2018 (hele dag)
Voeg toe aan jouw agenda