Veel te doen op Brasa Borrel vanavond

De Brasa Borrel van vanavond in World of Food staat bol van interessante sprekers en optredens. Een lancering van de nieuwe single van de zanger Nedra Anijs die ook wel de koning van de feel good-muziek wordt genoemd is daar maar een onderdeel van.

Nedra staat bekend om zijn sterke songteksten en een levendige variatie aan muzikale invloeden in zijn songs. Van reggae tot bijna gospelachtige popmuziek; bij Nedra weet je nooit wat zijn volgende geluid zal zijn.

Hij kondigde begin dit jaar al aan dat er een nieuwe set tracks aan zat te komen. Dat maakt hij vandaag waar wanneer hij zijn nieuwe single lanceert op de maandelijkse Brasa Netwerk Borrel.

Het inmiddels populaire netwerk evenement in Amsterdam Zuidoost is na een zomerstop weer terug met een nieuwe editie. 

“Na zijn succes met de hits ‘Ala Dey’ en ‘Kom op en doe het’ is het weer tijd voor een nieuwe song van Nedra. Wil je weten hoe die heet en klinkt? Kom dan naar de BRASA Borrel,” schrijven de organisatoren in een aankondiging.

Naast het optreden van Nedra is er ook een interview “OP DE KRUK” met Amhar Ford van Google. “Amhar geeft dan tips hoe je ook deel kunt uitmaken van het succes voor betere zoeken en vinden van informatie.”

De toonkunst ondernemers Angelo Lindeborg en Shirean Reyke (Shi Reyke) vertellen meer over hun nieuwe dansschool Urban Kiz Amsterdam.

Shan van Embricqs, één van de 18 finalisten van de Miss Amsterdam verkiezing van 30 oktober verzorgt ook een pitch; Shan is een horecatijger en laat zich graag inhuren als personal assistant of event manager. Tijdens de BRASA Borrel vertelt ze waarom zij aan de verkiezing meedoet.

Daarnaast komen er tips van Simone Dongor en Astrid Elburg Tips over gratis trainingen om weer de arbeidsmarkt te betreden!

“Door de automatisering verdwijnen er steeds meer traditionele banen. Uit onderzoek blijkt dat veel multicultis worden ‘wegbezuinigd’ en hun baan verliezen; ook al hebben ze de juiste diploma’s en skills,” zegt de aankondiging.

De Brasa Borrel wordt gehouden in Café Bacchus, Develstein 100-E, World of Food Amsterdam Zuidoost. Entree is €7,50