Toon je natural hair en win een pakket Urban Africa Naturals

Wil je een pakketje van “Nature’s Best Kept Secrets” winnen? Lees dan vooral door.

, een nieuwe lijn van haar- en lichaamsverzorgingsproducten, biedt één AFRO Magazine lezer de gelegenheid een speciaal pakket hair & body butters te winnen. Die prijs gaat naar de persoon die een foto van zijn of haar natural hair deelt op de Facebook pagina van AFRO Magazine en er de meeste likes voor krijgt. Share, get likes en win, dus.

Urban Africa Naturals werd tijdens het Kwaku Zomer Festival van 2015 gelanceerd. “We zijn een team van overtuigd Shea Butter liefhebbers. Van onze passie hebben we ons vak gemaakt om "naturalistas" kennis te laten maken met “nature’s best kept secrets,” schrijft het bedrijf in een persbericht.

Om het product te ontwikkelen trokken ze naar Afrika. “Waar anders tref je de allerbeste natuurlijke ingrediënten voor de verzorging van alle huidtypes, kroes- en krullend haar aan?”

Het werd ontwikkeld in samenwerking met plattelandsboeren van onder andere de Shea Butter Community en lokale ondernemers in Ghana. “Wij zijn de hardwerkende vrouwen van de Shea Community daarom ook zeer erkentelijk. Tijdens ons avontuur in Ghana ontdekten wij nog veel meer en besloten wij al dit heerlijks naar Nederland te halen. Urban Africa Naturals is gespecialiseerd in 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor alle huidtypes, kroes- en krullend haar.”

Het assortiment van Urban Africa Naturals bestaat onder ander uit: Cold Pressed Shea Oil, Unrefined Shea Butter Hair & Body Creams, Unrefined Cocoa Butter, Cold Pressed Coconut Oil, African Black Soap, Cold Pressed Neem Oil en Shea Butter Soap with Goatmilk.