Orville Breeveld lanceert maatschappijkritisch lied, videoclip ‘Onbetaalbaar’

Gitarist, componist en zanger Orville Breeveld heeft een themalied met bijbehorende videoclip ‘Onbetaalbaar’ uitgebracht. "‘Onbetaalbaar’ is een maatschappijkritisch lied," vertelt Breevelt.

Het lied wordt op 12 december in Theater de Cameleon zal gepresenteerd. Het daagt de luisteraar uit om actuele kwesties in de wereld anders te bekijken. Tijdens het concert op 12 december zal Breeveld nog andere nieuwe composities met zijn band ten gehore brengen. 

staat geboekt als een muzikale veelvraat die als gitarist en bandleider in de meest uiteenlopende genres met artiesten en ensembles over de wereld heeft getoerd. Zo stortte hij zich de afgelopen jaren op de Bollywood muziek met A Tribute to Mohammed Rafi en was hij gitarist en bandleider van de Turks-Nederlandse vocaliste Karsu.

Naast projecten met o.a. het Metropole Orkest, Nederlands Blazers Ensemble en Combattimento werkte Orville met tientallen artiesten waaronder de Arabische zanger Maher Zain.

Nu wil hij zich verder toeleggen op zijn eigen repertoire als zanger en componist. De inspiratie die hij in de diverse genres heeft opgedaan verwerkt hij in zijn eigen songs. Afgelopen zomer kwam de single 'Alleen Als Je Trouwt Met Me' uit. Momenteel werkt hij namelijk aan de voltooiing van zijn eerste Nederlandstalig album ‘Achter De Waterval’, welk begin 2016 moet gaan verschijnen. Twee maanden geleden bracht hij reeds de eerste single van het album ‘Alleen Als Je Trouwt Met Me’  uit waarvan ook een videoclip verscheen.

 

In 2007 bracht Breeveld een Engelstalig album ‘First Breath’ uit waarvan hij op 12 december ook enkele songs ten gehore zal brengen.

De video voor onbetaalbaar is gemaakt door Abderrazak Moufid. Het concert in Theater de Cameleon start om 19.00uur. Reserveren kan via info@decameleon.nl