Nkonzo Media: “spotgoedkoop adverteren” in Zwarte Piet TV programma

Nkonzo Media heeft aangekondigd dat zij een TV programma maken op RTV-7, waarin Nederland wordt geïnterpreteerd vanuit ervaringen van mensen van Afrikaanse afkomst. Adverteerders en sponsoren kunnen in het programma voor “een relatief laag bedrag” hun waar promoten.

Nkonzo Media directeur Simson Miguel vertelt dat de première van het programma zal gaan over de discussie rondom het sinterklaasfeest. “Er zijn emoties los gekomen die sommigen hebben verdeeld en anderen daarentegen hebben verzoend. Op institutioneel niveau heeft het bedrijven, scholen en andere organisaties geïnspireerd tot zelfreflectie en geleid naar nieuwe ingevingen. Ondertussen zijn er aangepaste ontwerpen en vriendelijkere denkvormen van de 'zwarte piet' aan het volk gepresenteerd. Met deze pilot willen wij een podium bieden aan de diverse nieuwe Nederlandse burgers, overheden, organisaties en andere nauw betrokkenen die soms met gevaar voor eigen leven hebben gestreden in de verwezenlijking van een leefbaarder Nederland,” zegt hij.

Volgens Miguel is het Nederlandse tolerantie-ideaal verbreed om recht te doen aan de context van de 21e eeuw. “We zijn getuigen van een transformatie waarin de samenleving voor al haar diverse burgers steeds meer inclusief aan het worden is. Samen met de organisatie, de gasten, een charismatische presentator, de adverteerders en sponsoren willen wij het mooiste TV moment van het jaar maken,” vertelt hij.

PRIME TIME:
Dit TV moment, vergelijkt hij met “een gouden formule” die de adverteerder veel kijkcijfers belooft. “Uw product, dienst of bedrijf zal genieten van meer naamsbekendheid tijdens prime time. Van de 7,6 miljoen huishoudens (CBS, 2015) is een grote meerderheid thuis en heeft televisie kijken als een populaire activiteit. RTV-7 heeft ons zendtijd gegeven in prime time wat getuigt voor steun en betrokkenheid in maatschappelijke vraagstukken en ondernemerschap.”

Nkonzo Media biedt het volgende pakket aan:
- 20 tot 30 keer goedkoper adverteren dan bij grote zenders
- directe communicatie met de doelgroep
- bij toekomstige prijsstijgingen eenmalig adverteren voor dezelfde prijs

DETAILS:
- Zender: RTV-7 (landelijk bereik)
- Uitzending programma: 21:00 - 22:00 op 13 november

AANBOD ADVERTEREN OP TV:
1. Sponsor
- Uw logo en bedrijfsnaam worden in het begin, tussendoor en aan het eind vertoond in beeld en geluid
- slechts 4 plaatsen beschikbaar

2. Adverteerder
- Uw reclamespotje wordt 2 keer in de reclameblokken vertoond voor maximaal 30 seconden per keer
- 10 plaatsen beschikbaar

CONTACT NKONZO MEDIA
- E-mail: s.miguel@nkonzomedia.com
- Website: www.nkonzomedia.com