Miss Black Hair presenteert missen tijdens ‘Rock What You Were Born With’

Op vrijdag 6 november presenteert Miss Black Hair Nederland ‘Rock What You Were Born With’. Deze avond zal in het teken staan van de eerste kennismaking met de missen van het jaar 2016.

"De missen van Miss Black Hair Nederland zijn zwarte vrouwen met natuurlijk haar en dragen dit met trots uit. Miss Black Hair Nederland streeft naar een schoonheidsideaal waarin de zwarte vrouw zichzelf accepteert in haar natuurlijke staat. Miss Black Hair Nederland gelooft dat bij het bereiken van deze zelfliefde, men pas echt kan excelleren in het leven," zegt de organisatie in een persbericht.

Miss Black Hair zegt dat de avond in het teken za; staat van Roots, Trots, Entertainment, Zelfontplooiing, Zelfliefde, Netwerken en nog veel meer. "Omdat het bij zelfliefde om meer draait dan alleen houden van je uiterlijke kenmerken, maar ook jezelf kunnen uitdagen op intellectueel vlak. Miss Black Hair Nederland biedt daarom een gevarieerd programma aan."

De missen zullen zichzelf middels een special voorstelronde presenteren aan het publiek. Behalve de speciale voorstelronde van de missen, zal er een masterclass plaatsvinden ‘Tijd voor Plan B (design your own life)’, gegeven door Astrid Elburg.

Tevens is er een workshopronde waarbij men kan kiezen tussen 2 verschillende workshops, ‘Bouwen aan een ijzersterk netwerk’ gegeven door Astrig Elburg en ‘Q&A Kroes, Krullend en Gelocked haar’ gegeven door Anoeska Schmidt van The Natural Nation. Natuurlijk moet de bekendmaking van de missen gevierd worden en sluiten we daarom af met een afterparty.

De opening en afsluitende show wordt verzorgd door D’Art Holland. Tijdens de afterparty draait DJ Efany de heerlijkste Deep Afro Tech Soul, vergezeld door percussionist Vernon Chatlein. Minimarkt en catering is aanwezig.

Rock What You Were Born With wordt gepresenteerd door Collin Edson.

Informatie missverkiezing:
Locatie : De Koning Party & Events | Isolatorweg 29,1014 AS Amsterdam
Tijd        : 18.30 – 00.30 uur, deur open om 17.30 uur
Support               : € 12.50 vvk of € 15.00 aan de deur
Website              : http://missblackhairnederland.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/missblackhairnederland?fref=ts