Edsilia Rombley's theatershow ‘Mama Sings’ in Theater Zuidplein

Woensdag 6 april 2016 krijgt Theater Zuidplein aangenaam bezoek van zangeres Edsilia Rombley met haar nieuwe theatershow ‘Mama Sings’.

In dit programma zingt, verrast en ontroert sfeermaker Edsilia je van top tot teen. Niet alleen geeft ze – met humor en een knipoog - een uniek kijkje in haar hart, maar laat je vooral volop genieten van mooie, persoonlijke liedjes. Laat je raken door haar warme persoonlijkheid en machtige stem die bestempeld wordt als één van de beste in Nederland! Aanvang 20.00 uur.

“Haar stem is vol, warm en intens gedragen. En ze houdt dat de komende tweeëneenhalf uur werkelijk continu vol.” – OOR

In ‘Mama Sings’ klinkt Edsilia Rombley’s liefde voor soulmuziek door in swingende uptempo nummers en gevoelige ballads. Tussendoor vertelt ze grappige anekdotes uit haar persoonlijke leven als hardwerkende moeder. Gewapend met haar grootse stem weet ze moeiteloos de emotie van elke song over te brengen!

Edsilia Rombley zit ruim 15 jaar in het vak, bracht 7 albums uit en vertegenwoordigde ons land tot twee keer toe op het Eurovisie Songfestival. Ze deelde het podium met internationale grootheden als Lionel Richie, Oleta Adams en Sheila E. Na het uitbrengen van het album ‘The Piano Ballads Volume I’ en de concertenreeks van de ‘Ladies of Soul’ keert Edsilia Rombley terug naar de intimiteit van het theater.

De voorverkoopprijs is € 20,50. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop. Meer informatie is te vinden via www.theaterzuidplein.nl.