Designs By Mariana lanceert nieuwste collectie

Modelijn Designs By Mariana (DBM) lanceert haar nieuwste FW/15 collectie op zaterdag 28 november 2015 tijdens een evenement speciaal voor dames, dat in het teken staat van fashion, empowerment, educatie en ontspanning.

DBM introduceert zich als een Afrikaans geïnspireerd fashionlabel dat ongeveer een jaar geleden gestart werd door de Angolees/Nederlandse Mariana N Zinga. “Kledingstukken van DBM zijn zowel modern als traditioneel; modern vanwege de ontwerpen en traditioneel vanwege de stoffen die zij gebruikt,” zegt het persbericht.

Het zegt dat naast fashion, DBM zich ook wil onderscheiden door evenementen te organiseren die een podium bieden aan ondernemende jongeren. "Zinga gelooft dat zij met deze dynamische mix van toegevoegde waarde kan zijn in de ontwikkeling van veel jonge dames. Door verschillende “succesverhalen” en talenten voorbij te laten komen hoopt zij deze groep te prikkelen om uit hun comfortzone te stappen en ook iets te doen met hun passies en talenten.”
 
Tijdens het culturele evenement op 28 november zullen er naast muziek en dans optredens ook inspirational gastsprekers zijn. “Tot slot zal de nieuwste FW/15 collectie van DBM getoond worden.”
DBM: “Ben je tussen de 17 en a 40 jaar oud, houd je van cultuur, nieuwe ontmoetingen, lekker eten, muziek en dans kom dan zeker langs op dit event.”  

Het evenement wordt gehouden in Amsterdam bij MixtUp , Eerste Jacob van Campenstraat 59. Het start om 18:00 uur en eindigt om 23:00 uur.

Kaarten kosten €8,- via tickets@designsbymariana.com en €10,- aan de deur.