Clarence Seedorf finale ambassadeur van Nissan

Clarence Seedorf is tijdens de finale van de UEFA Champions League op 28 mei in Milaan, ambassadeur van Nissan. Het automerk is de officiële sponsor van de Champions League.

“Seedorf, de enige voetballer die vier keer en met drie clubs UEFA Champions League heeft gewonnen, treedt toe tot Nissans team van ambassadeurs en ‘Engineers of Excitement’, zegt Nissan in een persbericht. De ambassadeurs -onder wie Andrés Iniesta van FC Barcelona, Thiago Silva van Paris Saint-Germain en Yaya Touré van Manchester City - geven Nissans activiteiten rond de UEFA Champions League extra glans.

‘Nissan staat voor innovatie, technologie en kwaliteit, en ik kan me daar helemaal in vinden’, citeert Nissan de voetbalster.

Volgens het bericht zorgt Nissan rond de UEFA -finale voor extra spektakel, zowel voor de fans in Milaan als de fans thuis tijdens de finale. Zo kunnen als onderdeel van de “innovatieve en opwindende activiteiten”, voetballiefhebbers voelen hoe het is om in een Nissan GT-R van modeljaar 2017 door de straten van Milaan naar het San Siro-stadion te rijden.

“Dat doen ze niet echt, maar in een zogenoemde virtual reality experience, in samenwerking met Sony PlayStation – een andere officiële sponsor van de UEFA Champions League.” Het spektakel in Milaan is te volgen via .