Typhoon

Dansvoorstelling van Backbone en Typhoon komt naar Amsterdam

Na een succesvolle tournee langs theaters in Nederland en Duitsland, beleeft Built for it van dansgezelschap BackBone op dinsdag 23 februari haar Amsterdamse première in Theater Bellevue.

De voorstelling kreeg lovende recensies én werd genomineerd voor de aanmoedigingsprijs Code Culturele Diversiteit. In Amsterdam is Built for it later in de tournee ook nog te zien in het Bijlmer Parktheater en in Podium Mozaïek.

Tags: 

Typhoon, Tim Hofman, Claudia de Breij en Fresku inspireren op Van Dale SPOKEN Awards 2015

Presentator/dichter Tim Hofman en hiphopartiest Typhoon zijn toegevoegd aan de line-up van de Van Dale SPOKEN Awards op woensdag 2 december in het Oude Luxor Theater te Rotterdam.

Tijdens de show worden prijzen uitgereikt aan de meest inspirerende woordkunstenaars van Nederland. Eerder werd al bekendgemaakt dat Claudia de Breij en Fresku op zullen treden. De Van Dale SPOKEN Awards zijn een eerbetoon aan de Spoken Word-kunststroming die de afgelopen jaren steeds meer is gegroeid in Nederland. Kaarten voor de awardshow zijn verkrijgbaar via SPOKEN.fm.

Tags: 

Gouden plaat voor Typhoon

Typhoon, de Nederlandse rapper en zanger van Surinaamse komaf, heeft afgelopen week een gouden plaat ontvangen omdat hij meer dan 20.000 exemplaren van zijn album ‘Lobi Da Basi’ heeft verkocht.

De artiest, wiens echte naam Glenn de Randamie is, kreeg de prijs uitgereikt in het bekende programma De Wereld Draait Door. Het programma stond geheel in het teken van Lobi (Liefde). Zie programma hier: https://youtu.be/M8HBEICk1cE  

Tags: