JULI IS B.O.B. MAAND

 lanceert samen met en een campagne om zwarte ondernemers in de spotlight te zetten. 

 

 

 

Dat doen wij samen met NL Times, de grootste Engelstalige nieuwswebsite in Nederland. 

En een vierde grote partner staat ook in de startblokken om mee te doen.

In juli plaatsen we B.O.B.’s in de schijnwerpers. In de maand waarin we traditioneel de afschaffing van de slavernij herdenken, kijken we naar hoe ver ondernemerschap in gemeenschap sindsdien gekomen is. Daarvoor produceren we een vijftal digitale nieuwsbrieven met orofielen van zwarte ondernemers en hun ondernemingen. Wie zijn ze, waar zijn ze en wat kan je bij hen halen? 


De campagne heet

Het initiatief is bedoeld om bedrijven van zwarte ondernemers in het vizier te brengen van zoveel potentiele klanten. Velen van hen strugglen doorgaans al, maar nu, vanwege COVID-19 nog meer dan normaal.

Als iedereen in de gemeenschap een maand lang zoveel mogelijk zaken doet met zwarte bedrijven, dan helpen we niet alleen zwart ondernemerschap overleven, we verstevigen ook een pilaar uit onze gemeenschap. De gevestigde ondernemers komen geen business te kort; die doen het goed. Het zijn de zwarte ondernemers die nu overeind moeten worden gehouden. 

 

Daarmee houden we onszelf overeind. 

Een zwarte succesvolle ondernemer is een mogelijke werkgever voor werkzoekenden uit de gemeenschap die elders vanwege hun afkomst geweerd worden, een mogelijke stageplek voor die student die vanwege zijn afkomst nergens anders aan de bak komt.

Een mogelijke sponsor voor het maatschappelijke initiatief waarvoor de reguliere ondernemers hun deuren sluiten.

Een mogelijke adverteerder bij zwarte media.

WAT WE AANBIEDEN:


Afro Magazine aanbieding 

Wat je krijgt:

Bij AFRO Magazine krijg je een profiel artikel, een landingspagina op onze BOB pagina en een shout-out op onze Facebook pagina.

Bij Black Ladies Talk krijg je een artikel op hun business pagina, vermelding op hun bedrijvenpagina en je artikel wordt gedeeld op Facebook Black Ladies Talk pagina,

BDE deelt je artikel met al hun volgers.

Hiervoor rekenen wij €100,-


NL Times aanbieding

Wat je krijgt:

Een artikel genaamd “What Dutch Black Owned Business to support” op www.nltimes.nl waarin een selectie ondernemers geprofileerd worden. NL Times had in de afgelopen 90 dagen een bereik van meer dan een miljoen bezoekers. 

Voor dit artikel rekenen wij € 100,-


Black Ladies Talk aanbieding

Black Ladies Talk biedt ook een "Webinar Verdienmodellen" speciaal voor de B.O.B-ondernemers. Een training waarin je leert hoe je je onderneming toekomstbestendig maakt en je business uitbreidt. BLT verzorgt deze cursus in juli, voor een speciale prijs van €25,-.


Zoals we al zeiden: deze crisis schept een kans en die bieden wij u.

Bent u hierin geïnteresseerd, dan kunt u zich via de links hierboven opgeven.

GRIJP. JE. KANS.