Beauty by Marage | Cosmetica voor de donkere huid

Door Mariam Lo Fo Wong

De zussen Liomi en Charlene zijn in februari 2020, Beauty by Marage gestart vanuit hun ervaring met cosmeticaproducten. Ze waren niet tevreden over het bestaande aanbod in de winkels of mixten zelf producten om de perfecte kleur te vinden voor hun huid.

Beauty by Marage werkt samen met cosmetica merken voor de donkere huid en gemixte huid zoals: Baabsbeauty, Maréna beauté, Vera Moore, Juvia cosmetics en het Nederlandse merk Ligeon cosmetics. Ze kunnen uit voorraad leveren.

Het is belangrijk om de juiste ondertoon te vinden voor je huid; zo vind je de perfecte kleur.

Beauty by Marage geeft daarom ook persoonlijk afgestemd advies voordat je bestelt. De verkoop gaat via de webshop en is 24 uur per dag open.

"Onze missie is om diversiteit aan te brengen in de cosmetica wereld in Nederland. Producten vanuit voorraad te leveren die perfect aansluiten bij je huid. Kies de kwaliteit die past bij je huidskleur!” vertellen de zussen.

Ze zien de toekomst van Beauty by Marage positief tegemoet. In twee jaar willen ze hun investering in de webwinkel terugverdienen en uitgroeien naar een aanbod van 50 cosmeticamerken. Een kantoor met werk en stageplekken voor de gemeenschap waar ze zelf deel van uitmaken staat als stip op de horizon.


Kijk voor meer informatie op de website: https://www.beautybymarage.com/   

info@beautybymarage.com   https://www.instagram.com/beautybymarage