StephanoStoffel

Artikelen van deze auteur/partner

Stephano Stoffels is een van de kandidaten van de Partij van de Arbeid voor de Provinciale Staten van Noord-Holland en het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht 
Tijdens mijn dagelijkse portie Facebook kwam ik een filmpje tegen van een zwarte operazangeres genaamd Jeanine de Bique, dat direct mijn aandacht trok. Nadat ik het geluid behorende bij het filmpje aan had gezet, hoorde ik een prachtige opera stem die mij deed kluisteren aan het beeld.
Op zaterdag 14 april is het zover, de Afrikadag 2018: hét event over Afrika en internationale samenwerking in het KIT in Amsterdam, georganiseerd door FEPS en FMS. Dit jaar staat de dag in het teken van nieuw activisme.
Black Panther, de film die momenteel wereldwijd wordt geroemd en tot nu toe een omzet heeft gegenereerd van tientallen tot honderden miljoenen dollars.
Politiek is hard en vol valkuilen. Maar het is ook een eervolle manier om het volk te dienen op landelijk of lokaal niveau.
Zomergasten van zondag 6 augustus 2017 was persoonlijk heel bijzonder voor mij. In deze aflevering werd namelijk de welbekende en aimabele psychiater, activist, politicus en weldoener Glenn Helberg geinterviewd.
Op 1 juli 2017 heb ik dit keer het feestje niet gevierd, omdat ik prioriteit gaf aan andere zaken. Waarom ik dit aanhaal, heeft te maken met het opiniestuk van mevrouw Juliette Redan getiteld "Maar wij krijgen het feestje". 
"Kinderen die op een basisschool zitten en laagopgeleide ouders hebben, behoren tot de doelgroep van achterstandsleerlingen." Dit is een opmerking die mij opviel tijdens een interview van een onderwijsdeskundige bij het programma EenVandaag van dinsdag 4 juli 2017.
Op dinsdagochtend 4 juli 2017 rond 00:35 uur heb ik naar de documentaire van Ida Does “Sporen van suiker” gekeken. Ik had het namelijk opgenomen om er rustig, geconcentreerd en analytisch  naar te kunnen kijken.
De film Hidden Figures is een waargebeurd verhaal over drie top wisk
​De film documentaire "I Am Not Your Negro" is een historische film documentaire, die de strijd van de Afro-Amerikanen laat zien voor gelijke burgerrechten.
Ik heb op woensdag 12 april 2017, op uitnodiging van John Leerdam, de voor-prem

Pagina's