Soul, Jazz & Blues – Denise Jannah

Denise Jannah was de afgelopen twee seizoenen zeer succesvol met haar voorstelling Ella! Deze voorstelling was in meer dan zestig theaters te zien en heeft inmiddels ook internationale aandacht getrokken.

In haar nieuwe programma, te zien op zondag 30 oktober in het Bijlmer Parktheater, neemt Denise een duik in een mix van Soul, Jazz & Blues. Naast eigen werk brengt zij een gevarieerd repertoire van onder andere Roberta Flack, Dionne Warwick, Etta James, Gladys Knight en Stevie Wonder.

Denise Jannah kreeg in 1993 haar eerste Edison en werd in 1995 gecontracteerd door het fameuze Amerikaanse Jazz-label Blue Note waar ze drie albums maakte. Dit leverde haar een wereldwijde doorbraak op. In 2000 kreeg zij tijdens één van haar North Sea Jazz-optredens de Edison Publieksprijs uitgereikt.

Denise heeft voor diverse staatshoofden opgetreden waaronder Koningin Beatrix, Bill Clinton en Nelson Mandela. Zowel in Suriname (door president Venetiaan) als in Nederland (door Koningin Beatrix) is Denise geridderd, resp. tot Officier in de Ere-orde van de Gele Ster (2005) en Ridder in de Orde van Oranje-Nassau (2009).

Ticket: € 18,50

Locatie: Bijlmer Parktheater

Anton de Komplein 240
1102 DR Amsterdam ZO

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

30 okt 2016 - 15:00 tot 17:00
Voeg toe aan jouw agenda