Shirt uit Fahd! | Fahd Larhzaoui | Maaspodium

Shirt uit Fahd!

Theatermaker, acteur én Rotterdammer Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn (regie Floris van Delft), over een man die een dubbelleven leidt. Schijn speelde voor volle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname. Donderdag 28 februari is Fahd terug in het Maaspodium met zijn nieuwe voorstelling Shirt uit Fahd! (XL) Hierin bekijkt hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot.

Shirt uit Fahd!

We treffen Fahd op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven ligt aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich nooit beter en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug. De wortels waar hij zich aan ontworstelde, dreigen hem nu te verstikken. Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

Fahd rent. Hij rent door de stad. Op de loop voor wie of wat? Als een moderne Alice in wonderland duikt hij het rabbithole in. Is hij op tijd om te ontsnappen aan de tikkende tijdbom in hemzelf en wie wacht er op hem aan de andere kant? Shirt uit Fahd, een stuk over tijd en identiteit, over feest vieren en stuk zitten, over je wortels en de konijnen die daaraan vreten.

Maker

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, over en man die een dubbelleven leidt. Schijn speelde voor volle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname. Nu is Fahd terug met een nieuwe voorstelling, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot kan bekijken. Waar Schijn een coming of age was, is Shirt uit Fahd! een facing the facts.

Plaats: 

Maaspodium, Sint-Jobsweg 3 3024 EH Rotterdam

Datum: 

28 feb 2019 - 20:15
Voeg toe aan jouw agenda