Sabrina Starke & JOC play Nina Simone | P60

Het 17-koppige (!) Jazz Orchestra of the Concertgebouw (JOC) staat internationaal bekend om hun unieke samenwerkingen met solisten. Samen met singer-soulwriter Sabrina Starke zoeken ze ditmaal de rafelranden op in het wonderschone oeuvre van Nina Simone. 'Feeling Good', 'My Baby Just Cares For Me', 'Don’t Let Me Be Misunderstood', 'Mississippi Goddam', 'Ain't Got No - I Got Life' en veel meer moois…

Sabrina Starke

Zowel met haar melodische als krachtige stem creëert Sabrina Starke een bewustheid en raakt ze in ieders hart. Daarbij hebben traditionele soul, folk, hiphop en reggae muziek een grote invloed gehad op de ontwikkeling van haar unieke ‘sound’. Sabrina heeft in haar carrière een aantal prestigieuze awards in ontvangst mogen nemen voor haar hartverwarmende muziek, waaronder twee Edison Awards en twee Radio 6 Soul & Jazz Awards.

Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw is een bigband van absolute wereldklasse. Met een ijzersterke ritmesectie en dito blazers touren ze over de hele wereld met vele grote internationale solisten. Dat ze ook in de Nederlandse clubs mooie shows geven, lieten ze eerder al zien met o.a. Hammondlegende Dr. Lonnie Smith en Shirma Rouse.

 

 

 

 

 

Plaats: 

Stadsplein 100a, 1181 ZM Amstelveen

Datum: 

8 jun 2018 - 21:00
Voeg toe aan jouw agenda