Politiek Café over verkiezingen in Suriname

Op donderdag 28 mei organiseert de Foundation Max van der Stoel een Politiek Café in Amsterdam over de parlementsverkiezingen in Suriname. U bent van harte uitgenodigd om mee te praten over de verkiezingsuitslag, de toekomst van Suriname en de relatie met Nederland! 

Op 25 mei vinden parlementsverkiezingen plaats in Suriname dat dit jaar 40 jaar onafhankelijkheid viert. Het nieuwe parlement zal de president benoemen, de machtigste politieke functie. Is de Nationale Democratische Partij (NDP) van president Bouterse weer de grootste geworden? Of heeft de verenigde V7 oppositie voor een verassing kunnen zorgen? Wat voor gevolgen heeft de uitslag voor Suriname en de relaties met Nederland? Wat zijn de grootse uitdagingen waar het land voor staat? Deze en andere vragen zullen met o.a. journalist Roy Khemradj, Tweede Kamerlid Michiel Servaes en vertegenwoordigers van Surinaamse politieke partijen en studentenorganisaties besproken worden. Niemand minder dan cabaretier Rayen Panday zal de avond openen! 

Uiteraard zal er veel ruimte zijn voor discussie en vragen uit de zaal. Daarnaast zullen we tijdens de bijeenkomst rechtstreeks in verbinding staan met experts uit Paramaribo. 

plaats: Pl, Kromwijkdreef 11, 1108 JA Amsterdam, 

U kunt zich hier aanmelden:  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danijel Tadić: dtadic@foundationmaxvanderstoel.nl

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

21 mei 2015 - 20:00
Voeg toe aan jouw agenda