Pavements of Gold | De Toneelmakerij & Bijlmer Parktheater

Ontmoet Angel, wonderkind van de Bijlmerdreef. Dit meisje weet wat je droomt, waar je stilletjes over fantaseert en wat je denkt: ze ziet hoe jij écht bent.

Als Angel kijkt in de hoofden van haar vader, van de buurman en van de mevrouw van de bakkerij, ziet ze dat hun dromen in de verste verte niet lijken op het leven dat ze overdag leiden. Ze zet alles op alles om tenminste één iemands droom waar te maken. Onzichtbaar, zoals het een echt wonderkind betaamt.

Muzikale mash-up met tekst en beeld

Kun je al je dromen bereiken of is dat voor de één makkelijker dan voor de ander? Pavements of Gold is een voorstelling over maakbaarheid. We beleven een nacht, een ochtend en een dag uit het leven van Angel, een 10-jarig meisje met de rijke verbeeldingskracht van Amélie Poulain. De voorstelling is een muzikale mash-up van tekst, beeld, soundscapes en veel muziek. Het verhaal laat de levens en de dromen zien van een handjevol mensen in Amsterdam Zuidoost.

Met Illustrator Brain Elstak

Bekroonde illustrator Brian Elstak tekent die wereld. Een stad die zowel herkenbaar als magisch is en in zijn uitbundige tekenstijl zowel decor als kunstwerk.

 

 

Plaats: 

Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240, 1102 DR Amsterdam ZO

Datum: 

16 mei 2019 - 19:30 tot 31 mei 2019 - 16:15
Voeg toe aan jouw agenda