LOSLOPEND WILD

Jonge Maasmakers in de Tolhuistuin

Onder de vleugels van Maas theater en dans worden een aantal talentvolle, jonge makers losgelaten op het festival Loslopend Wild.

Play it back (preview)
Een lofzang op natuur geïnspireerd op de Intratuin
Geïnspireerd door het bos onderzoekt Nastaran ‘the fake and the real’. Naast de echte natuur plaatst zij iets kunstmatigs, de namaakversie die wij mensen van die originele natuur maken. Tegen een achtergrond van bosbehang, opblaasdieren en nepbloemen playbackt Nastaran bekende popsongs die mierzoet refereren aan de natuur. Een ode aan de imitatie.

Idee, spel: Nastaran Razawi Khorasani
Coaching: Moniek Merkx

SlechterIK
Crimineel theater
Ontmoet ‘s werelds meest onbekende schurk. Niemand die hem ooit heeft gezien. Hij heeft namelijk een perfecte eigenschap en dat is onzichtbaar zijn. Vroeger was alles anders, toen was hij nog braaf en goed, maar ook toen werd hij over het hoofd gezien en genegeerd. Hoe pijnlijk kan dat zijn? Nu is het genoeg. Nu zal hij de wereld eens laten zien wie hij werkelijk is. Kom kijken, dit wordt de eerste en enige vertoning van SlechterIK. Het belooft een spektakel te worden.
SlechterIK is een theatersolo met rook, snode plannen, een cavia en veel humor. José Montoya speelde o.a. bij Maas in Staal, HB extra hard, bij Siberia in Krijg nou Titus en in Topdog/Underdog met Eric van Sauers.

  • Stichting Tolhuistuin
  • Tolhuisweg 5, 1031 CL  Amsterdam
  • DON 4 JUNI, 2015
  • Aanvang 20:00 uur
  • Zaal open 19:30 uur
  • Entree €10 / €7,50 (CJP)

Idee, spel: José Montoya
Tekst: Wolter Muller naar een idee van  José Montoya
Eindregie: Jolanda Spoel

Plaats

Amsterdam

Datum