Kunstenaars Collectief LFMC met Joya Mooi & Senna Gourdou

De 20 multidisciplinaire kunstenaars van LFMC-collectief veroveren Amsterdam Zuidoost. Met een speciale showcase in het Bijlmer Parktheater door jazz-zangeres Joya Mooi en theatermaakster Senna Gourdou.

Joya Mooi
Haar naam klinkt al veelbelovend en dat is precies wat deze zangeres is. Met haar betoverende stem maakt ze muziek vanuit haar jazz-roots, hoewel ze momenteel flirt met elektronische muziek. Joya Mooi bracht eerder twee albums uit: Hard Melk (2010) en Crystal Growth (2013). Ze deed shows in onder meer Los Angeles, Istanbul en Parijs en deelde het podium met het wereldberoemde Metropole Orkest. Na diverse samenwerkingen brengt ze deze zomer weer eigen materiaal naar buiten. Op 9 juni geeft Joya Mooi daar een voorproefje van in het Bijlmer Parktheater. 

Senna Gourdou (OSCI WOOF) 
Senna Gourdou heeft al eerder in het Bijlmer Parktheater gestaan met haar jeugdvoorstelling Walvisjong. Nu geeft ze een preview van haar nieuwe mime theatervoorstelling:  

“Als we de geluiden zouden kleuren die ons al zwevend omringen, als een zichtbare wolk, dan zou de ruimte dicht en nauw zijn. Meestal bewegen we in onachtzaamheid voor- en achteruit, naar de continue soundtrack gecomponeerd door onze omgeving.”

Kunstenaars collectief LFMC
Deze showcase is een onderdeel van een breder activiteitenprogramma van het kunstenaars collectief LFMC op 9 juni in Amsterdam Zuidoost: 

20.00 uur: Presentatie van de beeldende kunst expositie met Brain Elstak als promotor en vormgever in CBK Zuidoost
21.00 uur: Showcase Joya Mooi & Senna Gourdou in Bijlmer Parktheater.
22.30 uur: Danse de Nuit van Boris Charmatz in het kader van het Holland Festival op het Anton de Komplein.

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

9 jun 2017 - 21:00
Voeg toe aan jouw agenda