The Glow Up l There is nothing more wonderous, than the start of a new beginning

Na drie uitverkochte edities in 2016 én 2017, starten schrijver Charlene Hiwat-Kortstam en programmamaker Rowan Blijd het nieuwe jaar met een gloednieuwe editie van The Glow Up op 19 januari 2018. Een bijzondere editie, omdat er dit keer in plaats van een diner de lekkerste hapjes en drankjes geserveerd worden in het Amsterdamse Bean There. Genoeg tijd om te "mingelen", mooie gesprekken te voeren en dus meerdere keren te proosten op het nieuwe jaar. Cheers!

Er zit zoveel magie in de start van een nieuw jaar, zelfs als je nog niet helemaal weet hoe dit zal lopen. Tijdens The Glow Up Presents: A Champagne Celebration krijgt onze gast ruim de tijd om haar diepste wensen het Universum in te slingeren (gewoon, omdat we weten dat ze dan uitkomen) en zorgen we wederom voor een avondvullend programma in een juiste mix van sprekers en entertainment. Wat dacht je van 3FM Dj Angelique Houtveen?! 

 

 

 

 

 

Maar, wat is een feest in het nieuwe jaar zonder that special someone aan je zijde? Deze keer geven we daarom ook gehoor aan dé vraag der vragen: "mogen er ook mannen komen?" Ja, maar alleen voor deze ene keer én alleen als hij wordt meegenomen als een +1. !

Ben jij klaar voor al jouw Glow Ups in 2018? Deze eerste wil je absoluut niet missen. Koop nu je tickets en houdt de evenementenpagina op Facebook in de gaten voor de laatste details.

Dresscode: White & classy (zoals ze doen op die feestjes van Diddy.)

 

Link naar de tickets: bit.ly/Glow-Champagne 

 

 

Plaats: 

Bean there Surinaams eetcafé, Muiderstraatweg 2/2a, 1111 PS Diemen

Datum: 

19 jan 2018 - 18:00
Voeg toe aan jouw agenda