In gesprek met Sylvana Simons | ARGAN

In mei vorig jaar werd bekend dat Sylvana Simons toetrad tot de politiek en zich als eerste vrouw op de lijst aansloot bij de politieke partij Denk. De stap richting de politiek en haar aansluiting bij deze partij is niemand ontgaan. De politieke ambities van Simons werden niet door iedereen serieus genomen. Haar deelname en standpunten waren voor sommigen zelfs aanleiding tot racistische uitingen en dreigementen. Maar naast alle kritiek is ook sympathie voor het streven van Simons ontstaan, en kan zij rekenen op solidariteit vanuit bevolkingsgroepen die haar waarderen om haar strijd tegen racisme en uitsluiting.

Simons werd, dankzij haar persoonlijkheid en energie, al snel een boegbeeld voor de partij Denk. Onverwachts was dan ook haar besluit eind december om uit de partij te stappen en haar eigen partij, Artikel1, op te richten. Opnieuw doet zij de gemoederen oplaaien. Met de verkiezingen in zicht, wil Simons zich richten op een partij die staat voor gelijkheid van de Nederlandse burgers.

Kortom, ondanks haar nog korte carrière in de politiek, is Sylvana Simons een veelbesproken persoon. Reden voor ons om haar uit te nodigen voor een gesprek bij Argan, op 27 januari aanstaande. Wij zullen met haar in gesprek gaan over haar beweegredenen, standpunten, wensen en verwachtingen.

Wij nodigen alle belangstellenden van harte uit om het gesprek bij te wonen en hun vragen te richten aan onze gast.

Datum: Vrijdag 27 januari 2017
Tijd: Ontvangst vanaf 19:00 uur – Aanvang: 19.30 uur 
Locatie: Stichting ARGAN, Jan Tooropstraat 6A (Amsterdam)
Aanmelding: via info@argan.nl

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

27 jan 2017 - 19:00 tot 21:30
Voeg toe aan jouw agenda