Fundraising Gospel Concert

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! | Realisatie van een Kerk en Vormingscentrum voor de jeugd van Suriname. 

Ten behoeve van de bouw van een Jongeren Activiteiten- en Vormingscentrum in Paramaribo, organiseert kerkgenootschap Mosterdzaad Ministries op 28 juli een benefietconcert met verrassende gospeloptredens.

Mosterdzaad Ministries Int.  “Stichting Dja Wie De” is aan het bouwen

Voor Surinaamse jongeren liggen kansen niet altijd voor het oprapen.  En bij gebrek aan kansen in de maatschappij is er altijd een groep die tussen wal en schip belandt. Zeker voor hen die niet op naasten kunnen terugvallen ligt dit gevaar constant op de loer.

Juist voor deze jongeren bouwt Mosterdzaad Internationaal aan een activiteiten- en       jongerencentrum in Paramaribo.  Het centrum wordt een centrale ontmoetingsplaats,  die toegankelijk is voor alle jeugdgroepen van de Surinaamse samenleving.  Er komt ruimte  voor onderwijs, vorming en ontwikkeling. Door gedegen en adequate begeleiding kan een positieve verandering teweeg gebracht worden in de levensbeschouwing van deze jongeren. 

Om dit doel te helpen realiseren, organiseert M7 Events op zaterdag 28 juli van 14.00 -17.00 een Fundraising dag met overheerlijke BBQ en verschillende activiteiten voor jong en oud. Ook is er een platform voor startende ondernemers om hun producten/ diensten te promoten d.m.v. het huren van een stand als bijdrage aan de bouw van het centrum.

  • Van 19.00 uur – 23.00 uur vindt er een Fundraising Gospel Concert plaats met artiesten als Roy Adinda (rechtstreek uit Suriname), John Angoh, Jake Colin AND MANY MORE! 
  • Kaarten: vvk €20,  aan de deur €25,- VIP kaarten voor €40,-
  • Let op! Uw ticket is tevens uw lot.
  • Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf zondag 24 juni 2018.
  • Adres: Paasheuvelweg 8C, 1105 BH Amsterdam Zuidoost

Voor meer info over de huur van een stand of kaartverkoop: 020 4167117 

www.777mzdinter.com en volg ons op Facebook: M7 International Events

Bouw vandaag mee aan de toekomst van morgen!!!

Plaats: 

Paasheuvelweg 8C, 1105 BH Amsterdam Zuidoost

Datum: 

28 jul 2018 - 14:00 tot 17:00
Voeg toe aan jouw agenda