Elements Of Freestyle - urban arts show door ISH Dance

BMX, freerunning en breakdance in het DeLaMar Theater  Collective | 6 t/m 8 juli in DeLaMar

In de nieuwe voorstelling Elements Of Freestyle van ISH Dance Collective volgen BMX, freerunning, breakdance en skating elkaar in hoog tempo op. Het is een spectaculaire show met verschillende sporten, waardoor het publiek met een vernieuwde blik naar urban arts gaat kijken. De stad is een speeltuin, maar dan op het toneel gebouwd. Elements Of Freestyle zal op 6, 7 en 8 juli 2017 in het DeLaMar Theater in Amsterdam te zien zijn.

Urban arts in het theater

Met Elements Of Freestyle gaat ISH terug naar waar het allemaal begon: urban arts in het theater. Deze show gaat over de alles goedmakende secondes waarin die ingewikkelde trick eindelijk lukt. Over de totale focus, extase en het gevoel van vrijheid bij de feestyler. In een opeenvolging van breakdance, in-line skating, freestyle basketbal, skateboarding, BMX en freerunning ontdekt het publiek de kunst achter het kunstje. Artistiek leider Marco Gerris, ex-jurylid The Freestyle Games & So You Think you Can Dance, ziet als geen ander de poëzie in iedere beweging. ‘Of je nu door de ruimte zweeft op balletschoenen of op skates; het is allemaal dans’ aldus Gerris.

Wereldkampioen freerunner

ISH Dance Collective wist wereldkampioen freerunner Bart van der Linden te strikken voor deze spectaculaire show, hij vervult vervult één van de hoofdrollen in de voorstelling.

Andere castleden zijn: 

Luis Alkmim (Freerunning, Michael van Beek (Freestyle basketball), Sven Boekhorst  (Inline skate), Jelle Briggeman (Inline skate), Jörg Brinkmann (Cello), Denden Karadeniz (Breakdance), Thomas Krikken (Breakdance), Dez Maarsen (BMX Flatland), Ben Mathot (Viool), Arnold Put (Breakdance), Pim Wouters (Skateboard).

Elements Of Freestyle is van 6 t/m 8 juli te zien in het DeLaMar Theater, Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam

DO 06 JULI, 20.00 uur

VR 07 JULI, 20.00 uur

ZA 08 JULI, 20.00 uur

Tickets zijn te koop vanaf €15.

https://delamar.nl/voorstellingen/elements-of-freestyle/

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

6 jul 2017 - 20:00 tot 8 jul 2017 - 20:00
Voeg toe aan jouw agenda