Edsilia Rombley | The Piano Ballads & More

The Piano Ballads & More’ is een persoonlijke theatershow vol ontroering en energie, een aaneenschakeling van prachtige liedjes, anekdotes, humor en interactie met het publiek. Eigen nummers wisselt Edsilia Rombley af met geweldige covers die ze op sprankelende wijze weet om te toveren tot een eigen geluid.Edsilia Rombley: “Wat is het geweldig om aan een tweede piano ballads album te mogen werken. Ik vind het echt bijzonder om te doen, om zoveel stijlen muziek op een andere manier te brengen. Ik ben blij met alle suggesties van de mensen die toen, maar ook nu weer, via social media meedachten en nummers voorstelden. Ook tijdens mijn vorige theatertour merkte ik dat het publiek ervan genoot om mijn versie te horen van bekende liedjes. Daarom kijk ik ook enorm uit naar volgend jaar als ik met The Piano Ballads & More door het land tour. In een verrassende setting maken we er dan met elkaar een hele bijzondere avond van.”

 

‘The Piano Ballads & More’ is een persoonlijke theatershow vol ontroering en energie, een aaneenschakeling van prachtige liedjes, anekdotes, humor en interactie met het publiek. Eigen nummers wisselt Edsilia Rombley af met geweldige covers die ze op sprankelende wijze weet om te toveren tot een eigen geluid.

“Ik wil heel graag een show maken waarin ik het publiek meer van mezelf kan laten zien en de mensen op die manier een mooie avond kan geven. De sfeer van theater past daar perfect bij. Dichtbij de mensen zodat iedereen voelt wat muziek kan doen.” Edsilia

Met haar laatste theatertour ‘Mama Sings’ stond Edsilia in meer dan 30 theaters door heel Nederland. In 2017 ging haar jeugddroom om danseres te worden in vervulling tijdens haar deelname aan de televisieshow Dance Dance Dance. In 2018 stond zij voor het vijfde jaar op rij meerdere avonden in de Ziggo Dome als een van de Ladies of Soul.

Plaats: 

Meervaart theater, Meer en Vaart 300 1068 LE Amsterdam

Datum: 

3 apr 2019 - 20:15
Voeg toe aan jouw agenda