DRONGO talenfestival 2015

Het grootste talenfestival van Nederland!

Met zo’n zestig exposanten en duizenden bezoekers is DRONGO binnen drie jaar de belangrijkste taalshow van Nederland en Vlaanderen geworden. Kom naar het DRONGO festival, ontdek en zie wat jouw kansen zijn als je meerdere talen spreekt, ervaar de fun, de cultuur en schoonheid van taal.

In 2015 breidt het festival uit naar een tweedaags programma. Ontdek wat talenkennis voor jouw leven kan beteken, en hoe je zo snel mogelijk vreemde talen kunt leren. Kinderen opvoeden met verschillende talen en culturen? Het kan! Bekijk ons verrassende aanbod van taalapps en taal-leermiddelen. Ga speeddaten met bedrijven en overheid, vertaal je CV. Profiteert jouw bedrijf genoeg van de technologische mogelijkheden? Maak kennis met de nieuwste snufjes. En doe mee met spoedcursussen, workshops, de tolkencabine en labs. Beide dagen is er een grote informatiemarkt.

In de High Five hal en zalen van de Jaarbeurs zal op vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2015 het festival een vol programma presenteren. De Jaarbeurs is centraal gelegen, direct aan Centraal station Utrecht, met veel parkeergelegenheid. 

Plaats: 

Utrecht

Datum: 

25 sep 2015 - 07:00 tot 26 sep 2015 - 12:00
Voeg toe aan jouw agenda