Dialoogbijeenkomst Basis op Orde

De gemeente Rotterdam zet zich in om de verschillende groepen die de stad rijk is (o.b.v. geslacht, leeftijd, etniciteit, sociaal-economische status, religie, etc.) met elkaar in dialoog te laten gaan over onderwerpen die voor iedere Rotterdammer van belang zijn.

Denk aan Onderwijs, Arbeidsmarkt, Opvoeding, Gezondheid, enz. De gemeente ziet dat er onvoldoende gelijkwaardigheid, vrijheid en solidariteit is tussen de verschillende groepen en nodigt iedere Rotterdammer uit om mee te denken in oplossingen, zodat iedereen gelijke kansen heeft.

Wi Masanga zal dialoogbijeenkomsten organiseren. De verschillende thema’s zullen tijdens het dialoog aan bod komen:

Man/Vrouw Gelijkheid;
Gelijke behandeling;
Discriminatiebestrijding; en
Basis op Orde: Integratie.

Voor de Dialoogbijeenkomst 'Basis op Orde: Integratie' zijn wij op zoek naar Rotterdammers - uit de verschillende groepen - tussen de 18 en 100 jaar oud met een stevige mening over de verschillen en overeenkomsten tussen groepen en daarover in dialoog willen gaan met gelijk- en andersgestemden.

De Dialoogbijeenkomst vindt plaats op donderdag 18 mei a.s. van 18:00u tot 20:00u (aanvang 17.30u) in Wi Masanga aan de Rauwenhoffstraat 39, 3022 RL Rotterdam. Elke deelnemer kan genieten van een gratis maaltijd en drankje bij aanvang.

Kun je zelf niet deelnemen maar weet je iemand die maar al te graag zijn/haar mening laat horen? Deel dan dit bericht met hem of haar. In verband met catering graag aanmelden vóór 17 mei per e-mail: trefcentrumwimasanga@gmail.com.

Plaats: 

Rotterdam

Datum: 

18 mei 2017 - 18:00
Voeg toe aan jouw agenda