DENISE JANNAH met gitarist ROBBY ALBERGA

Begeleid door haar vaste gitarist Robby Alberga zal Denise Jannah in restaurant De Twee Provinciën Jazz tot Latin repertoire ten gehore brengen rakend aan Chansons en Blues.
Denise Jannah behoort al jaren tot Nederlands beste Jazz zangeressen en verzorgt optredens over de hele wereld variërend van grote (Jazz) festivals en jazzclubs tot aan exclusieve optredens voor wereld leiders als Nelson Mandela en Bill & Hillary Clinton!
Begin jaren negentig was zij de eerste Nederlandse artiest die tekende bij het fameuze Blue Note Records, voor maar liefst 3 albums. Pas nog bracht Blue Note een best of album uit van deze 3 albums.
Met 2 Edisons in de kast, diverse optredens op het North Sea Jazz Festival en tours in Zuid Afrika, Rusland, Amerika, Japan, Indonesië, Colombia en diverse andere landen, mogen we stellen dat zij echt tot de top behoort.

Haar stylistische veelzijdigheid, vloeiend in meerdere talen, is haar forte. De chemie tussen deze twee musici is duidelijk voelbaar. Tijdens haar concerten neemt Denise Jannah, met haar warme stem en innemende persoonlijkheid, haar publiek mee in verschillende stemmingen, sferen en emoties.
(“Elke zaal waar ik sta wordt mijn woonkamer en mijn publiek is een huis vol vrienden!...

Over SPRING MUSIC
Het concert van Denise Jannah maakt deel uit van Spring Music.
Spring Music is een nieuw muziek event. Een initiatief tot stand gekomen door eigenaar Marcel de Vries van Restaurant De Twee Provinciën te Haren. Het staat voor een avond volop gevarieerde live muziek en een deejay.
Vier top acts staan geprogrammeerd in de zaal en buiten op het terras.
De drie gerenommeerde live bands die op Spring Music acte de présence geven zijn:
Jazz zangeres Denise Jannah met haar gitarist Robby Alberga, als opener van de avond gepland om 20.00 uur. De Groningse ‘Tweed and Sneakers’ als tweede boogaloo-act, speciaal voor dansliefhebbers om 21.30 uur.
De bluesband Lefthand Freddy, als derde en afsluitende act om 23.15 uur.
D.J. Sem van Gelder is te beluisteren in de tent op het buiten terras en draait de gehele avond een greep uit zijn bijzondere platen van vinyl.

Entree: 15,- euro voor het hele event

Plaats

Groningen

Datum