DE ZOJAZZ LOUNGE | Jazz meets Soul

De ZOJazz Lounge is een maandelijks terugkerende avond in de foyer van het Bijlmer Parktheater waar de charismatische host Graziëlla Hunsel Rivero het publiek trakteert op een muzikale jazzsensatie. Samen met haar ZOJazz Lounge band en verrassende gastvocalisten zullen verschillende jazziconen en thema’s de leidraad vormen van dit avondvullende jazzevent. Op 22 februari gaan de deuren van de ZOJazz Lounge weer open op deze nieuwe locatie!


VRIJDAG 22 FEBRUARI –  JAZZ MEETS SOUL IN DE ZOJAZZ LOUNGE

De ZOJazz Lounge artiesten van deze editie zijn all-round singers John Oldenstam, bekend van “A pokutori fu Iko” en “A tribute to Marvin Gaye” en Carolina Mout, bekend van Club Carolina, die worden begeleid door Graziëlla Hunsel Rivero & de ZOJazz Lounge band bestaande uit Pieter van Santen (keys), Ruud Baron (bas), Jai- Jai Vos (drums) en Wim Ninaber (sax).

Voorafgaande aan de show kunnen onze gasten genieten van het ZOJazz Lounge menu dat elke maand bestaat uit een gevarieerde en heerlijke maaltijden. Kaartjes voor de ZOJazz Lounge kunnen worden gekocht op de website van

​Deur open: 18:30 | Dinner & drinks: 18:30 – 20:00

Twitter:

 

Plaats: 

Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240

Datum: 

22 feb 2019 - 18:30 tot 23:00
Voeg toe aan jouw agenda