Controle Alt Delete #3

Whoop whoop what's the sound of the police? 

In 2013 hebben we met Controle Alt Delete ‘etnisch profileren’ op de politieke agenda gezet en heeft de nationale politie (h)erkend dat het plaatsvindt. Het jaarlijkse evenement in 2014 hebben we gebruikt om het problematische karakter van de klachtenprocedure te bespreken. Dit jaar is een terugblik en blik vooruit. Al drie jaar werken we tegen etnisch profileren - wat is er bereikt m.b.t. klachtenprocedure? Wat zijn de concrete stappen die de politie onderneemt? Welke maatregelen gaat de overheid nemen tegen etnisch profileren? 

We gaan in gepsrek met de hoofdcommissaris van Amsterdam, Pieter-Jaap Aalbersberg. (mogelijke opvolger van Gerard Bouman bij de Nationale Politie)

De gehele avond wordt zoals altijd gehost door met ondersteuning van  vanuit de DJ booth. Er zijn muziek optredens van o.a.. De gehele avond wordt samengevat door onze huisdichter: Atta De Tolk 

Wil je aanwezig zijn bij deze GRATIS bijeenkomst? Meld je dan snel aan via: info@izi-solutions.com

Let op: er is maar plek voor 200 personen en we hanteren een first come first serve principe (geen bevestiging en toegangsbewijs betekent geen gegarandeerde plek).

 

Event info:
Donderdag 3 december van 19.00 – 23.00 uur 
Melkweg in Amsterdam.
Lijnbaansgracht 234A, 1017 PH Amsterdam

De avond werd zoals altijd georganiseerd door Blikopeners en IZI Solutions met ondersteuning van Amnesty International Nederland en Adb RADAR.

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

3 dec 2015 - 19:00 tot 4 dec 2015 - 00:00
Voeg toe aan jouw agenda