Coming Home - Theater Zuidplein

Na de bevalling van haar tweeling Dayenne en Mayra kampt Clair met een postnatale depressie. Ze verwaarloost haar kinderen en troost zich met overmatig drankgebruik.
Dayenne en Mayra worden, als gevolg van de depressie, al vroeg blootgesteld aan verschillende vormen van geweld en afwijzing. Als De tweeling drie maanden oud is, raakt Clair opnieuw zwanger. Ook tijdens deze zwangerschap laat de vader het afweten. Clair bereikt een dieptepunt in haar depressie en besluit om de kinderen weg te geven. Ze reist naar de andere kant van Nederland en legt Mayra en Dayenne voor iemands deur neer. Vervolgens pleegt ze zelfmoord in een andere stad.

 

Zullen de zussen ontkomen aan de geweldspiraal waar ze zich de eerste drie maanden van hun leven in bevonden? Of zullen ze moeten vechten tegen de afwijzing die hen als baby al heeft beschadigd? Kom kijken naar theaterstuk Coming Home! Een ontroerend stuk, waar verschillende gezinnen samenkomen, die allemaal met de gevolgen van afwijzing dealen.  Een theaterstuk vol zang, dans en toneel, waar je geïnspireerd en bemoedigd van zal raken!

 

Tekst en regie: Alinda Ojong

Producent & uitvoerend producent: Alinda Ojong
Assistent producent: Urbian Kusten
Productieleider: Alinda Ojong
Productieassistent: Didem  Dover Kahraman
Geluid: Johnsson Brito Lopes
Project: The Inspirational Movement
Organisatie: Ceaseless Art
Cast: Somara Tolud, Abigail Nalani Hornberger, Levy Misiedjan, Virgillia Kusten, Abigail Marfo, Clarissa Filiciana, Melissa Holder, Gideon Luciana, Chenteny Isebia, Andy Colpa, Sofranie Inge, Jose Semple, Shuraino Klepper, Xeoamara Doest, Xellisia Juliana, Mellin Doest, Tehilla Dissels, Alinda Ojong, Patrick Ribeiro, Tashka Cijntje, Donovan Felter, Rachel Rodriques, Regillio Hamden.

 

Locatie: Theater Zuidplein 
Zuidplein 62 
3083 CW Rotterdam 

Plaats: 

Rotterdam

Datum: 

5 jun 2017 - 19:00
Voeg toe aan jouw agenda