BRASA Borrel SU Edition

Op vrijdag 25 november 2016 vieren wij in de Nachtegaal in Amsterdam Zuidoost niet alleen het 2-jarig bestaan van de BRASA Borrel, maar staat deze editie ook in het teken van Srefidensi (41 jaar onafhankelijkheid van Suriname). 

Deze speciale en lange avond begint om 17.00 uur met een informatieve lezing over het boedelvraagstuk in Suriname. Daarna start de netwerkborrel met leuke intermezzo's van entertainers en korte pitches van ondernemers. 

Aansluitend kunnen dit keer ook de beentjes worden losgegooid op de tonen van DJ Jurgen CR en een live optreden van gangmaker Master Stu. Tevens is er een doorlopende foto-expositie te bewonderen over de fauna in Suriname.

PROGRAMMA

16.00 uur
Inloop

17.00 – 18.00 uur 
Infolezing 'Boedelvraagstuk in Suriname', Verzorgd door Malthy Chandrikasingh

In Suriname is er veel sprake van onverdeelde boedels. Bijvoorbeeld na het overlijden van een persoon of na een echtscheiding. Dit levert vaak ruzie op binnen de familie. Wat kun jij doen om dit te voorkomen of op te lossen? Alle tips hoor je tijdens deze informatieve lezing over 'Boedelvraagstuk in Suriname'. Ruime mogelijk tot het stellen van vragen.

Ben of ken jij iemand voor wie deelname aan deze informatieve lezing nuttig is? Stuur dan een mail naar brasaborrel@gmail.com. Zet in het onderwerp 'Lezing Boedelvraagstuk'.

18.00-22.00 uur
Borrel, pitches en entertainers:
• Meet & Greet met Kersverse Miss Amsterdam 2016 
• Presentatie Bijlmer Steelband
• Zangeres Amaria Kabba met begeleiding van Cheikh
• Korte pitches over Health, Wellnes, Beauty, RealEstate, Food, Innovation, Literatuur
• Stand-up comedy door Dario Di Mango
• Lounge music door Jurgen CR

En een doorlopende foto-expositie over de fauna in Suriname.

22.00- 24.00 uur
Party time!

HAPJES EN DRANKJES
Surinaamse snacks & hapjes, en drankjes zijn te koop aan de bar. Let op! Je kunt alleen contant afrekenen.

HOSPITALITY TABLES
Bij de Hospitality Tables kun je 1-op-1 gesprekken voeren met ondernemers die kun product of dienst promoten. Ben jij zelf een ondernemer? Wil je een van de tafels reserveren? En zo jouw bedrijf boosten plus pitchen? Stuur dan voor meer info een mail naar brasaborrel@gmail.com. Zet in het onderwerp 'Reservering Hospitality Tables'.

AANMELDEN
Wil jij deze bijzondere BRASA Borrel SU Edition ook niet missen? Meld je aan via brasaborrel@gmail.com. Zet in het onderwerp 'Aanmelding BRASA SU Edition'.

ENTREE (contant)
Kaart 1 : Lezing €10
Kaart 2 : Borrel + Feest €10
Kaart 3 : Lezing + Borrel + Feest €15

LOCATIE
Café de Nachtegaal
Grubbehoeve nr. 38 (onder de flat)
Amsterdam Zuidoost

(GRATIS PARKEREN)

 

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

25 nov 2016 - 16:00 tot 26 nov 2016 - 00:00
Voeg toe aan jouw agenda