BlackFLOW - Spoken Word Gala

BLACKFLOW: DE DIALOOG DIE NIET GEVOERD WORDT.
We leven in een land waar etnisch profileren en politiegeweld aan de orde van de dag is. Waar racisme de kar trekt en zwarte piet de vloot. Een dialoog die niet gevoerd wordt. Als tegenantwoord komt de cast van het Flow spoken word gala, met o.a. Y.M.P, Be Romy en Le Seton, met een nieuwe editie op 7 en 8 oktober; BlackFLOW. Want alleen kunst kan ons nu nog redden. 

In dit weekend gaan zij met jou de dialoog aan. Dit doen zij aan de hand van de film 3 1/2 minutes, 10 bullits, een debat en twee keer het spoken word gala. Op vrijdag is na afloop van de voorstelling een nagesprek en op zaterdag een afterparty. In een combinatie van spoken word, mime, theater en een live band onder leiding van Le Seton gaan zij terug naar wat ons verbindt: verbroedering. 

 

FLOW SPOKEN WORD GALA
Flow is een spoken word gala waarbij de bezoekers centraal staan. Het is een avond vol entertainment waarbij spoken word artiesten (dichters), acteurs, dansers en een liveband bij elkaar komen om een interactieve voorstelling neer te zetten. Het thema is iedere editie anders. 

Tickets: http://bit.ly/2bhDuPh

 

Locatie: Islemunda, podium van IJsselmonde
Herenwaard 17, 3078AK Rotterdam

Plaats: 

Rotterdam

Datum: 

7 okt 2016 - 19:00 tot 9 okt 2016 - 00:30
Voeg toe aan jouw agenda