Bert Williams versus Gavin-Viano

Is het mogelijk voor een artiest om het evidente van zijn eigen huid te ontsnappen? Kan een performer ooit stigma’s rondom de vagina, de penis of iets in het midden uit de weg ruimen? Kan iemand oprecht een individu zijn in de 21e eeuw? Ben ik daadwerkelijk de wildste fantasie van mijn voorouders terwijl ik niet als een legaal mens word behandeld. Geen enkel mens behoort illegaal te zijn. 

Gavin-Viano presenteert BERT WILLIAMS versus GAVIN-VIANO een solo vaudeville hommage aan Bert Williams, de eerste Afro-Amerikaanse artiest op Broadway. Door vier virtuose zangeressen en prominente piano-begeleiding, ontvlucht hij samen met het publiek de leugen van de realiteit. De aparte levens van twee aparte immigranten vloeien samen tot een Jazzvolle politieke monoloog. Wanneer de ongelukkige omstandigheden waar ze beide in terecht zijn gekomen geen recht meer tot zekerheid, waardigheid en geluk lijken te bieden, moet Gavin-Viano zichzelf de onontkoombare vraag stellen; ‘Wat betekent het om mens te zijn?’


  • ​donderdag 06 september 17:00
  • zaterdag 08 september 15:00
  • zondag 09 september 15:00
  • zaterdag 15 september 15:00

Lokatie: Supperclub, Singel 460, 1017 AW Amsterdam 

Tickets koop je


De voorstelling is onderdeel van hetl, 11 dagen aan theater en dans van nieuw, onbekend en ongetemd talent op meer dan 30 locaties in Amsterdam. 

Verdwaal in de Roaring 1920’s; Harlem, New York City; naar een vergeten maar toch magnifieke wereld in de stijl van de Cotton Club. Denk Jazzvolle Gospel met live piano en onvergeeflijke trompet sounds die door de lucht zweven om jouw oor te penetreren. Vervolgens voeg je visuals, glitter en whiskey toe.

Gavin-Viano studeerde af bij CODARTS Hogeschool voor de Kunsten. De jonge performer choreografeerde voor Holland’s Next Top Model 2018, Amsterdam Fashion Week & hij deed andere projecten in Japan, India, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten & in Europa.

Hij studeerde ook met succes aan The New York Film Academy in New York City. Momenteel is hij derdejaars-student aan de Toneelacademie Maastricht.

In 2018 creëerde hij twee stukken die goed zijn ontvangen: BERT WILLIAMS versus GAVIN-VIANO. En hij is de maker van MELANINE TEN STRENGSTE VERBODEN.

Een schaamteloze theatervoorstelling over negen jongemannen die onterecht zijn veroordeeld wegens verkrachting. Deze laatste voorstelling had een uitverkochte try-out tijdens het Musica Sacra Festival in Maastricht.

 

Plaats: 

Supperclub, Singel 460, 1017 AW Amsterdam

Datum: 

6 aug 2018 - 17:00
Voeg toe aan jouw agenda