BDE/Becoming you presenteren De Weg naar Excellent Ondernemerschap

Help! 

I'm Educated and Talented

And Broke

Op 29 september houdt Black Dutch Entrepreneurs (BDE) in samenwerking met Becoming You!, het evenement  "De Weg naar Excellent Ondernemerschap". Doel van de dag is een alternatief te bieden op werken voor anderen en in plaats daarvan kansen te creëren voor jezelf, mensen te inspireren om te ondernemen dmv educatie en persoonlijke groei.

Bent u ook benieuwd hoe het met zwart ondernemend Nederland gaat? En benieuwd wat er als gemeenschap moet worden ondernomen? Kom dan naar de 4e editie van het BDE Strategy Event voor ambitieuze (potential) ondernemers en professionals.


  •  Datum: 29 september

  • Tijd: 16.00 - 19.30u INa 19:30u: Netwerken en ontmoeting met de sprekers  van 19:30-21:00

  • Plaats: Hoogoorddreef 2, 1102CP, Amsterdam (oud postkantoor Amsterdamse Poort)

  • Kaarten kosten 15,00 euro eerste dertig aanmeldingen (7,50 euro); reserveer via
Dagvoorzitter is Clarence Creebsburg, oprichter van Becoming You. Een ondernemer met een wetenschappelijke blik, die gaat voor chemie tussen groepen. In alles wat hij doet komt verbinden en vertalen terug.

BDE netwerk kent succesvolle ondernemers die zullen spreken. Ook voor de ondernemers die hulp nodig hebben bij de eerste stap heeft ons netwerk een groep adviseurs klaar staan om u te helpen met het traject.

Sprekers zijn onder andere Raoul Vertrouwd, "Motivator, inspirator voor jongeren met Passie. Ik ontwikkel jongeren met een ondernemende mindset en creëer succesvolle voorbeelden voor anderen" en Yves van Oel, eigenaar Lexpert Advocaten

Ook , Carlos Goncalves, Astrid Elburg (organisatie advies en trainer) en Adan Ashkir (fiscalist)  die eerder verzorgden, geven presentaties. 

BDE, een black business platform dat in 2016 werd opgericht. BDE gelooft dat menzen zich dmv economische zelfstandigheid kunnen bevrijden en eigen keuzes kunnen maken als community. BDE gelooft dat als een community meer gaat ondernemen haar leden als groep betere stappen kunnen maken.

 

 

Plaats: 

Hoogoorddreef 2, 1102CP, Amsterdam

Datum: 

29 sep 2018 - 16:00 tot 19:30
Voeg toe aan jouw agenda