BDE BUSINESS NETWORK EVENT

Ben je ambitieus en op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om toekomstgericht te ondernemen?  Kom dan naar de BDE bijeenkomst op 23 mei a.s. in het Bijlmerparktheater. Het event voor Bevlogen Ondernemers, Ondernemende Professionals en Ondernemende Community Leaders.


Programma

  • 18.30 uur Inloop
  • 19.00 uur Start
  • Opening  Jerry Millerson
  • Tips van Sportschool ondernemer John Paul Veuger
  • Presentatie Business & Power dynamics Astrid Elburg
  • Business opportunities in smart homes, e-bikes, e-cars, web-development, Electronic Senior care
  • Fundraising for Mozambique
  • Einde 22.00 uur   

Uw gastheer voor de avond is Jamal Ceder  (jamal@bdecommunity.nl)


Wie zijn wij?

Ondernemers die  een infrastructuur vormen gericht op de versterken positie van zwarte ondernemers in Nederland en in Europa. De arbeidsmarkt verandert in rap tempo, met de juiste mind-set en hard werken is het mogelijk om kansen te creëren die wij graag inzetten voor onze community.

Onze ambitie:

Bewustwording en mogelijkheden zichtbaar maken om geld te verdienen. Het is tijd voor stof afslaan,  vooruit kijken en kansen pakken.

Kansen:

De wereld verandert continu en zijn legio kansen  waar wij beter op kunnen inspelen. We hoeven niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden, we kunnen ook leren van elkaar.

Partners

Wij zoeken bewuste en bevlogen mensen die reeds actief zijn als ondernemer of die de ambitie hebben om hun financiële situatie te versterken. Samen optrekken  en een bijdrage leveren aan het economisch bewustzijn en keuzes van onze groep is onze credo.

Hoe doen wij dat?

Wij presenteren een aantal ondernemersconcepten waarbij  mensen kunnen instappen en staan open voor co-creatie van levensvatbare ideeën. Daarnaast bieden wij begeleiding vanuit ons netwerk voor zakelijk succes en social impact.


Mozambique.

Bij onze ambitie past ook de aandacht voor de ramp in Mozambique. Via de website kunt loten kopen waarmee u kans maakt om een laptop te winnen. Het ingezamelde bedrag zal worden gedoneerd aan een organisatie die zich inzet voor deze ramp.


Koop


 

Plaats: 

Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240, 1102 DR Amsterdam

Datum: 

23 mei 2019 - 18:30 tot 22:00
Voeg toe aan jouw agenda